Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čech »hviezdou« britského X Factoru: Ty vole, to je hanba! Alebo?

Martin Beck spravil Českej republike Zobraziť galériu (12)
Martin Beck spravil Českej republike (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Tak zlé, až je to dobré! Aj takéto sú reakcie na vystúpenie istého Čecha, ktorý sa rozhodol skúsiť šťastie v ďalšom ročníku speváckej šou X Factor Veľká Británia. Aktuálna, 13. séria, sa ešte nevysiela, no na internete sa už objavilo zopár ukážok. Najväčší úspech doposiaľ zaznamenala tá, s vystúpením svalnatého Martina, ktorá rozdelila verejnosť na dva tábory. Jedným je trápne aj za mladíka, ti druhí sa výborne bavia. Ku komu sa prikloníte vy?!

Friday Night nebudete vedieť dostať von z hlavy! Spevácka šou X Factor sa vo Veľkej Británii teší veľkému úspechu a vzišlo z nej viacero hviezd. Súčasťou šoubiznisu by sa očividne rád stal aj 25-ročný Martin Beck z Prahy, ktorý podľa vlastných slov žije v Anglicku 5 rokov.

Mladík sa živí ako fitnestréner a pracuje tiež vo fastfoode. Účasť v súťaži vníma ako šancu na to, aby zmenil svoj život. „Mám určité ciele a sny. Chcem si ich splniť,” poznamenal Martin, keď predstúpil pred porotu v zložení Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh a Nicole Scherzinger.     

A štvorica odborníkov neskrývala svoj úžas, keď to Martin "odpálil" s vlastnou skladbou s názvom Friday Night. Hoci pri pozeraní videa budete spočiatku nechápavo krútiť hlavou, je dosť pravdeodobné, že v závere zmeníte názor :)

VIDEO: Martin Beck z Prahy a jeho skladba s názvom Friday Night v speváckej šou X Factor. 

Martin Beck - X Factor

Viac o téme: X FactorMartin Beck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu