Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská hanba televízneho kata: Všetci ho poriadne vysmiali!

Simon Cowell sa pred kamerami cítil veľmi trápne. Zobraziť galériu (7)
Simon Cowell sa pred kamerami cítil veľmi trápne. (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Išiel sa pod zem prepadnúť! Simon Cowell (57) je hádam celému svetu dobre známy ako hudobný magnát a kat v televíznych súťažiach. Samozrejme, nechýba ani v porote aktuálneho ročníka šou X Factor, kde v sobotu večer zažil poriadne trápne chvíle. Tvorcovia totiž divákom ukázali, ako odborník vyzeral v minulosti. A zatiaľ čo sa všetci rehotali, on sa, chudák, poriadne hanbil.

Simon Cowell sa už roky objavuje na televíznych obrazovkách. Súčasťou jeho imidžu sú košele, obleky, slnečné okuliare a samozrejmosťou sú aj na krátko ostrihané vlasy. No, nie vždy tomu bolo tak. 

Presvedčili sa o tom diváci sobotňajšieho vydania šou X Factor, ktoré sa nieslo v disco štýle. Tvorcovia pri tej príležitosti vyhrabali retro fotku, na ktorej Simon pózuje so speváčkou menom Sinitta.

Pri pohľade na Cowella s hustou hrivou na hlave, chlpami pod pazuchou a svlantým bicepsom sa diváci a jeho kolegovia nevedeli prestať smiať. Porotcovský kat bol v poriadnych rozpakoch a ani sa na to nemohol pozerať. „Mimochodom, to nie som ja,” reagoval zahanbene. Hm, ktovie, či mu niekto uveril :)

Takto vyzeral Simon Cowell v minulosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzeral Simon Cowell v minulosti.  (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Simon CowellX Factor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu