Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kim Kardashian ako ste ju ešte nevideli: Verejnosť sa búri!

Kim Kardashian zdobí aktuálne vydanie magazínu GQ. Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian zdobí aktuálne vydanie magazínu GQ. (Zdroj: instagram/GQ)

LOS ANGELES - To myslia vážne?! Pre pánsky magazín GQ bežne pózujú vyzlečené hviezdne krásky. Jeho aktuálne číslo zdobí dvojnásobná mamička Kim Kardashian (35), ktorá je po decembrovom pôrode vo výbornej kondícii. Ako avizuje časopis na titulnej stránke, celebritná tmavovláska sa ukázala tak, ako ju ľudia ešte nevideli. A oni teda reagujú dosť emotívne!

Nič nové! Kim Kardashian nepochybne miluje svoju slávnu rodinu, pozornosť verejnosti, selfie fotky, nahotu a chvíle strávené pred objektívom. Aktuálne sa fanúšikom pochválila zábermi, ktoré zdobia aktuálne vyanie GQ magazínu. „Môj sen sa stal skutočnosťou,” pripísala k fotke titulnej strany televízna hviezda. Tmavovláska je na nej celkom nahá, pričom si intímne partie kryje koženou bundou.    

Mnohých fanúšikov premohlo nadšenie. Pánsky časopis totiž avizuje, že čitatelia uvidia Kim tak, ako ju doteraz ešte nevideli. Povedzme si však úprimne, je ešte niečo, čo táto hviezda svetu neukázala? Ani veľmi nie... Nečudo, že fanúšikovia pri pohľade na síce dráždivé, ale otrepané zábery, neskrývajú sklamanie. 

„Žartujete? Túto ženu som videl nahú viackrát, ako seba po sprche. Ona už naozaj nemá čím prekvapiť,” znie jeden z mnohých pobúrených komentárov. „Jaj, no toto ste teda pokašľali,” pridal sa ďalší sklamaný čitateľ. Čo na nové fotky Kardashianky hovoríte vy?

Kim Kardashian priam miluje, keď stojí pred objektívom v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian priam miluje, keď stojí pred objektívom v Evinom rúchu.  (Zdroj: instagram/GQ)

Kim Kardashian opäť raz vystavila na obdiv svoj nahý zadok.
Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian opäť raz vystavila na obdiv svoj nahý zadok.  (Zdroj: instagram/GQ)

Viac o téme: Kim KardashianKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu