Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plavky á la Kim: Vysoko vykrojené, prsia vyvalené... No MEGA!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Už-už to vyzeralo, že sa tento týždeň zaobídeme bez Kardashianiek, no nedá sa. Pričinila sa o to najslávnejšia z nich - samotná Kim (35). Tá pridala na instagram fotografiu, o ktorú sme sa s vami jednoducho museli podeliť. Dvojnásobná mamina na nej pózuje v celých plavkách. Aj napriek tomu je ale brutálne sexi. Hlbokánsky výstrih totiž odhaľuje väčšinu tmavovláskinych pŕs a bez povšimnutia určite nezostanú ani spodné partie.

Milé dámy, celé plavky nemusia byť vôbec nudné! Dokazuje to aj jedna z najvplyvnejších hviezd súčasnosti - Kim Kardashian. Známa tmavovláska zverejnila na instagrame fotku, kde pózuje v mega provokatívnom kúsku. 

Tmavovláska sa ukázala svetu v kúpacom odeve, ktorý jej len tak tak zakryl bradavky. Keďže výstrih manželky Kanyeho Westa nezíva prázdnotou, fotka poteší nejedného milovníka žien s veľkými vnadami.

Značne dráždivá je však Kim aj v spodných partiách. Elastická látka totiž obopína jej boky a vysoko vykrajované plavky toho dosť zvýrazňujú. Stavíme sa, že keby sa takto objavila na pláži, aj vy by ste na ňu zízali s otvorenými ústami. 

Kim Kardashian je aj v celých plavkách brutálne sexi.
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian je aj v celých plavkách brutálne sexi.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu