Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najstaršia Kardashianka vás dostane: Má po 80-tke a je ozaj šik!

Mary Jo Shannon v kruhu svojich dievčat. Zobraziť galériu (8)
Mary Jo Shannon v kruhu svojich dievčat. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - A túto poznáte?! Ženy z rodu Kardashian sú verejnosti veľmi dobre známe. Neprejde týždeň, aby sa o niektorej z nich neobjavila zmienka v médiách. Mama celebritných krások Kris (60) však v klane nie je tou najstaršou. Tento titul patrí prababičke Mary Jo Shannon (82), ktorá síce nemá "kardashianovský" zadok, ale v móde sa veru vyzná.

Všetci ju milujú! Rodina Kardashianovcov, ktorá v šou Keeping Up with the Kardashians a na sociálnych sieťach odhaľuje svoje súkromie, je verejnosťou dosť sledovaná. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie a Robert veľmi dobre vedia, ako zaujať verejnosť. Všetci sa pýšia slušnou fanúšikovskou základňou a v šouiznise majú svoje miesto. 

Popularitu a televíznu šou vôbec nerieši prababička Mary Jo. Fotkou s ňou sa však členovia rodiny radi pochvália na sociálnych sieťach. 82-ročná pani síce vo svete internetu nie je aktívna, no v móde sa veľmi dobre vyzná. 

„Wau, táto elegantná dáma by mala byť vzorom pre všetky rovesníčky,” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov pod fotkou, ktorú s Mary Jo nedávno zverejnila na instagrame Kendall. 

Mary Jo Shannon je už prababičkou.
Zobraziť galériu (8)
Mary Jo Shannon je už prababičkou.  (Zdroj: Instagram)

Mary Jo Shannon sa v móde veru vyzná.
Zobraziť galériu (8)
Mary Jo Shannon sa v móde veru vyzná.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: KardashiansMary Jo Shannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu