Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdravotné problémy slávneho speváka: Ruší koncerty... Skončil pod nožom!

Michael Bublé Zobraziť galériu (5)
Michael Bublé (Zdroj: SITA)

TORONTO - Kanadský spevák Michael Bublé podstúpi operáciu hlasiviek. Informoval o tom prostredníctvom sociálnych sietí, kde napísal, že pre zákrok musí zrušiť aj nadchádzajúce koncerty.

"Mojím fanúšikom: Chcem, aby ste vedeli, že som pre operáciu hlasiviek, ktorá bude vyžadovať istý čas na odpočinok a uzdravenie sa, zrušil viacero pripravovaných podujatí,“ napísal vo zverejnenom stanovisku a dodal, že jeho lekári očakávajú úplné zotavenie.

Medzi vystúpeniami, ktoré 40-ročný interpret musel zrušiť, je aj júnové udeľovanie Governor General's Performing Arts Awards, kde mal byť medzi ocenenými umelcami. Ďalším bol spomienkový koncert na počesť amerického hudobníka Marvina Gaya 5. júna v Kennedyho centre vo Washingtone. Kedy zákrok podstúpi a ako dlho bude jeho liečba trvať, spevák nenapísal. 

Michael Steven Bublé vydal zatiaľ osem štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011) a To Be Loved (2013), pričom s poslednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živé nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri Grammy, dvanásť Juno Awards či jednu American Music Award. 

Viac o téme: Michael Bublé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu