Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beyoncé natriasala šťavnaté polky v latexe: Ten chlap je blázon, keď mal sex s inými!

Beyoncé má telo zaoblené na tých správnych miestach. Zobraziť galériu (8)
Beyoncé má telo zaoblené na tých správnych miestach. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - O toto telo takmer prišiel! Hudobný svet a bulvár v týchto dňoch naplno žijú neverníckou aférou rapera Jay Z-ho (46). Natrela ho jeho vlastná žena Beyoncé (34), ktorá tomu venovala celý svoj nový album. Včera k nemu odštartovalo koncertné turné, kde speváčka predviedla aj brutálny sexepíl a krivky zaoblené na tých správnych miestach.

Krutá pravda alebo len marketingový ťah?! Tieto otázky sa vynárajú v súvislosti s najnovším albumom speváčky Beyoncé, ktorému dala názov Lemonade. Počas víkendu bežal k nemu na televíznej stanici HBO pomerne prekvapivý vizuál. Ten v kombinácii s najnovšími skladbami prezrádza, že navonok idylický vzťah divy a rapera Jay Z-ho prechádzal vážnou krízou. 


Milostná kauza, ktorou žije celá Amerika: Táto žena vraj zničila manželstvo speváčky Beyoncé!


Za každej okolnosti dokonalá Beyoncé sa svetu zrazu ukázala ako zranená a podvedená žena. Jay Z jej mal byť neverný zhruba pred dvoma rokmi s módnou návrhárkou Rachel Roy. Pomerne búrlivé diskusie sa viedli aj v súvislosti so speváčkou Rita Ora. Kde je pravda, vie len skupinka vyvolených. Isté však je, že speváčka zaletníkovi odpustila. 

Na včerajšom koncerte, ktorý je súčasťou turné Formation World Tour, mu dokonca venovala skladbu Halo. Ako to už býva zvykom, Beyoncé sa na pódiu predviedla v dráždivých kostýmoch, ktoré zvýraznili jej prednosti. 

Nečudo, že mnohí fanúšikovia talentovanej speváčky zahrnuli jej neverného muža výčitkami a kritikou. „Bey je úžasná a atraktívna žena. Mal si byť šťastný, že ju máš po svojom boku. A ty ju podvedieš. Si blázon. Nemala ti odpustiť. Ale tak zrejme brala ohľad na vašu dcérku,” znie jeden z mnohých nie prilíš milých odkazov na sociálnych sieťach. 

Sexi kostýmy k Beyoncé neodmysliteľne patria. Červený latexový kúsok dokonale odhaľuje jej polky.
Zobraziť galériu (8)
Sexi kostýmy k Beyoncé neodmysliteľne patria. Červený latexový kúsok dokonale odhaľuje jej polky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BeyoncéJay Z
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu