Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V divnom výstrihu dve spľasnuté placky! Zlatko, ty si sa videla v zrkadle?

Gina Rodriguez mala namiesto pŕs dve spľasnuté placky. Zobraziť galériu (12)
Gina Rodriguez mala namiesto pŕs dve spľasnuté placky. (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

NEW YORK - Ale sa doriadila! Magazín TIME vyhlásil rebríček sto najvplyvnejších ľudí sveta. Pri tej príležitosti sa konal slávnostný galavečer, ktorého sa zúčastnilo viacero hviezd. Na červenom koberci s úsmevom pózovala obľúbená americká herečka Gina Rodriguez (31). Tá pôsobila dojmom, akoby sa pred odchodom na akciu ani nevidela v zrkadle. Ako inak si možno vysvetliť, že prišla na ostrosledované podujatie v šatách, ktoré jej totálne zdeformovali prsia?!

Gina Rodriguez je známa najmä zo seriálu Jane the Virgin, kde stvárňuje pannu, ktorá nedopatrením otehotnie s milionárom za pomoci umelého oplodnenia. Vďaka kurióznej úlohe má tmavovláska množstvo fanúšikov a pýši sa i viacerými oceneniami. V oblasti módy by však nie vždy excelovala. 

Pomerne tragický je outfit, v ktorom sa Gina predviedla na akcii TIME 100 Gala. Atraktívna herečka predstúpila pred fotografov v šatách, ktorých výstrih by nelichotil asi žiadnej žene. Aplikácia v podobe kožených pásov tmavovláske zdeformovala hrudník a jej prsia vyzerali ako dve spľasnuté placky. 

Magazín TIME zverejňuje rebríček 100 najvplyvnejších ľudí sveta od roku 1999. Medzi "vyvolenými" sa aktuálne ocitli napríklad spomínaná Gina Rodriguez, ale aj Leonardo DiCaprio, Adele, Caitlyn Jenner, pápež František, manželia Zuckerbergovci, Nicki Minaj, Melissa McCarthy, Charlize Theron, Donald Trump, Hilary Clinton, Vladimír Putin, či Barrack Obama.

Gina Rodriguez sa síce krásne usmievala, no jej výstrih bol skôr na zaplakanie.
Zobraziť galériu (12)
Gina Rodriguez sa síce krásne usmievala, no jej výstrih bol skôr na zaplakanie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gina RodriguezTime 100 Gala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu