Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trauma herečky z Arabely: Manžel si pár metrov od nej vystrelil mozog!

Jana Andresíková kedysi a dnes. Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková kedysi a dnes. (Zdroj: CT)

PRAHA - Aj hviezdy majú trápenia! Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad herečka Jana Andresíková, ktorá včera oslávila 75. narodeniny. Umelkyňa je mnohým známa z obľúbeného seriálu Arabela, kde stvárnila čarodejnicu. Kúzla by sa tejto dáme zišli aj v reálnom živote. Minimálne preto, aby jej pomohli zabudnúť na chvíľu, keď si jej manžel siahol na život.

Život sa s ňou nemaznal! Česká herečka Jana Andresíková síce navonok pôsobí ako vyrovnaná a usmievavá žena, no za sebou má množstvo trápenia. Azda najhoršie chvíle prežívala po boku svojho manžela, ktorý bol veľký žiarlivec a tyran. Umelkyňa chcela podľa vlastných slov z "chorého" vzťahu odísť, no nenazbierala na to dostatok síl. 

Až v jeden osudný deň sa herečkin muž uchýlil k hroznému činu. Andresíkovej sa spýtal, či chce kávu, presunul sa do vedľajšej izby a tam si prestrelil hlavu. „Po tých rokoch o tom môžem konečne hovoriť, ale že by som sa k tomu chcela veľmi vracať, to nie. Stalo sa to takmer pred mojimi očami. Človek si stále kladie otázku, že prečo. Tie otázky ma stále veľmi trápia,” povedala v rozhovore pre český denník Blesk seriálová čarodejnica. 

Z tragickej udalosti sa Jana spamätávala za pomoci psychológov. Poriadne ju však potrápila i jej dcéra, ktorá sa ku nej správa, akoby bola pre ňu cudzím človekom. S pribúdajúcim vekom mala herečka aj množstvo zdravotných problémov. Podstúpila operáciu očí, chrbtice a má problém s lámavosťou kostí.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: ArabelaJana Andresíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu