Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná herečka ohúrila výstrihom: Všetci pozerali TAM, bruško si všimol málokto!

Erika Christensen pútala pozornosť odvážnym výstrihom. Zobraziť galériu (7)
Erika Christensen pútala pozornosť odvážnym výstrihom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hormóny s ňou robia divy! Počas uplynulého týždňa sa konalo viacero spoločenských podujatí, vrátane premiéry filmu Confirmation. Na červenom koberci narobila najviac rozruchu americká herečka Erika Christensen (33). Tá predstúpila pred fotografov v obtiahnutých šatách, ktoré jej obopínali tehotenské bruško. To si však mnohí ani nevšimli. Všetkú pozornosť si ukradli plavovláskine prsia odhalené v hlbokom výstrihu.

Americká herečka Erika Christensen sa v septembri minulého roka vydala za cyklistu Colea Manessa. Je pravdepodobné, že už v tom čase nosila pod srdcom ich prvého potomka.

Ako umelkyňa v týchto dňoch na instagrame prezradila, je momentálne v siedmom mesiaci tehotenstva. „Som veľmi poctená, že sa čoskoro stanem matkou. Naše dievčatko pekne rastie,” napísala k jednej z fotiek sympatická herečka.     

Že bábätko rastie, potvrdzujú aj fotky z premiéry televízneho filmu Confirmation, kde sa Erika pýšila guľatým bruškom. Pod vplyvom tehotenstva a hormónov sa jej zväčšili tiež vnady, ktoré hrdo vystavila v poriadne odvážnom výstrihu.  

Erika Christensen bola na premiére filmu neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (7)
Erika Christensen bola na premiére filmu neprehliadnuteľná.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Erika ChristensenConfirmation
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu