Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

No ty vole! Filmová pani učiteľka (57) vetrala prsia

Eva Holubová si aj v zrelom veku trúfne na takýto výstrih. Zobraziť galériu (7)
Eva Holubová si aj v zrelom veku trúfne na takýto výstrih. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vek nerieši! Česká herečka Eva Holubová (57) nepatrí k ženám, ktoré si robia zbytočné vrásky z pribúdajúcich rokov, či sa nebodaj nejako obmedzujú. Dôkazom je jej profil na sociálnej sieti facebook, kde sa nedávno ukázala v dvojdielnych plavkách. Vyzývavé kúsky nosí umelkyňa, známa aj ako učiteľka z obľúbeného filmu Pelíšky, tiež v súkromí a na divadelných doskách. Pozrite, v akom odvážnom výstrihu sa predviedla pred pár dňami.

Evi, já jsem přišel s nabídkou kvalitního sexu! Aj táto hláška patrí k tým, ktoré sú späté s obľúbeným filmom Pelíšky. Bola adresovaná pani učiteľke, ktorú stvárnila herečka Eva Holubová. Hoci od čias nakrúcania ubehlo zhruba 17 rokov, niet pochýb, že skoro šesťdesiatnička by možno podobnú "nabídku" dostala aj dnes. 

Talentovaná herečka sa aj v zrelom veku za svoje telo nehanbí a svetu sa pokojne ukáže polonahá. Že v nej drieme zvodkyňa, potvrdila nedávno, keď na facebook vycapila fotku v podväzkoch. Zrejme i preto neprotestovala, keď si v rámci divadelnej hry Poprask na Laguně musela obliecť na svoj vek dosť odvážny kúsok.



Kostyméri obliekli Holubovú do blúzky s hlbokým výstrihom. Ten odhaľoval jej prednosti, ktoré pútali pozornosť nielen medzi jej kolegami. Nuž, takáto odvážna šesťdesiatnička sa často nevidí...

Eva Holubová sa na divadelných doskách predvádza aj v takomto odvážnom outfite.
Zobraziť galériu (7)
Eva Holubová sa na divadelných doskách predvádza aj v takomto odvážnom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: PelíškyEva Holubová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu