Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hollywoodske veteránky zastavili čas: Dokopy majú 148 rokov, vyzerajú fantasticky!

Goldie Hawn a Jan Fonda majú dokopy 148 rokov. Zobraziť galériu (7)
Goldie Hawn a Jan Fonda majú dokopy 148 rokov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nepatríme do starého železa! Tak nejako by sa dala nazvať momentka dvoch známych herečiek - Jane Fonda (78) a Goldie Hawn (70), ktoré sa pred pár dňami stretli na slávnostnej večeri. Nestarnúce umelkyne pózovali fotografom vysmiaté od ucha k uchu. Bodaj by nie! V boji so starobou sú celkom úspešné a mnohí pri pohľade na ne ani nechú veriť, koľko majú rokov.

Skutočný vek by im uhádol málokto! Dokonalosť sa v Hollywoode jednoducho nosí a mnohé šesťdesiatničky, či sedemdesiatničky vyzerajú úplne inak, než väčšina ich rovesníčok. Príkladom sú herečky Jane Fonda a Goldie Hawn. Tie sú nielen talentované, ale aj atraktívne. Pribúdajúce roky im dokonca na šarme vôbec neuberajú.

Spomínané dámy to potvrdzujú vždy, keď sa ukážu v spoločnosti. Tohtotýždňové charitatívne podujatie s názvom The Champions of Our Planet´s Future je toho dôkazom. Jane sa na červenom koberci predviedla v nohavicovom kostýme a jej tvár vyzerala mladistvo. Umelkyňa v rozhovoroch popiera, že by chodila na kliniky krásy ako na hodiny klavíra. Pár zákrokov podstúpila, no jej receptom je užívanie testosterónu. „Všetkým ženám v strednom veku to môžem len odporúčiť. Od kedy som ho objavila, aj môj sexuálny apetít sa zmenil výrazne k lepšiemu,” prezradila plavovláska. 

Vďaka posteľným aktivitám starne pomalšie aj jej kamarátka Goldie Hawn.  „Cvičenie vám síce spevní postavu, ale mladistvú tvár vám zaručí jedine sex,” vyjadrila sa v minulosti herečka, o ktorej je ale dobre známe, že plastikám sa nebráni. Na spomínané podujatie prišla nahodená v čiernych šatách s hlbokým výstrihom. 

Jane Fonda sa pred pár rokmi netajila tým, že za mladistvý vzhľad vďačí aj pravidelnému sexu.
Zobraziť galériu (7)
Jane Fonda sa pred pár rokmi netajila tým, že za mladistvý vzhľad vďačí aj pravidelnému sexu.  (Zdroj: SITA)

Aj Goldie Hawn nedá na omladzujúcu kúru s názvom sex dopustiť.
Zobraziť galériu (7)
Aj Goldie Hawn nedá na omladzujúcu kúru s názvom sex dopustiť.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jane FondaGoldie Hawn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu