Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herecké trio po 20 rokoch: Sú z nich staré babizne, no iskra tam stále je!

Diane Keaton, Goldie Hawn a Bette Midler stvárnili vo filme Klub odložených žien podarenú trojicu. Zobraziť galériu (10)
Diane Keaton, Goldie Hawn a Bette Midler stvárnili vo filme Klub odložených žien podarenú trojicu. (Zdroj: Paramount Pictures)

LOS ANGELES - Ako za starých čias! Trojica Diane Keaton, Goldie Hawn a Bette Midler sa v roku 1996 zišla pri nakrúcaní filmu s názvom Klub odložených žien, ktorý je považovaný za kultový počin medzi dámami stredného veku. Herečky v ňom stvárnili podvádzané manželky, z ktorých sa vykľujú poriadne potvory. V čase nakrúcania mali umelkyne päťdesiat rokov a počas uplynulého týždňa sa už aj posledná z nich zaradila do klubu sedemdesiatníčok. Hollywoodske veteránky si pri tej príležitosti dali rande, na ktorom sa rozhodne nenudili.

Stále rovnako šarmantné a bláznivé! Diane Keaton, Goldie Hawn a Bette Midler už vekom síce patria medzi dôchodkyne, no na 70 rokov ani jedna z nich nevyzerá. Aj ich životný štýl a bežné dni sú o dosť iné, než v prípade ich rovesníčok. Hviezdne dámy su pracovne stále aktívne a Goldie možno na ulici bežne stretnúť bez podprsenky. 


Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodska veteránka sa nekašle: Na krku 70-tka a presvitajúce bradavky!


Podľa medializovaných informácií, "odložené manželky" sa po rokoch znovu zišli pred kamerami. Hoci v minulosti kaźdá z nich túžila, aby sa natočilo pokračovanie filmu z roku 1996, nestalo sa tak. Tvrocovia mali pocit, že úspech by sa už nezopakoval. Sen si však dámy čiastočne splnili v pripravovanej komédii s názvom Divination, kde stvárnia členky rozpadnutej kapely, ktorých cesty sa po rokoch opäť skrížia. 

V súkromí sú si herečky dosť blízke a rady sa stretávajú. Dôkazom je fotografia, ktorou sa pred pár dňami pochválili na sociálnych sieťach. Minulý týždeň oslávila posledná z nich - Diane - okrúhlu 70-tku, a tak si dali spolu obed. Nuž, niektoré priateľstvá sú navždy.  

Diane Keaton, Bette Midler a Goldie Hawn majú síce po sedemdesiatke, no vedia to roztočiť ako za starých čias.
Zobraziť galériu (10)
Diane Keaton, Bette Midler a Goldie Hawn majú síce po sedemdesiatke, no vedia to roztočiť ako za starých čias.  (Zdroj: Twitter)
 

VIDEO: Pripomeňte si film Klub odložených manželiek.

Klub odložených manželiek - trailer

Viac o téme: Goldie HawnDiane KeatonBette MidlerKlub odložených žien
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu