Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rajcovnú agentku odrovnal vietor: Zafúkalo a všetci TO videli!

Maggie Q fotografom nechtiac ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Maggie Q fotografom nechtiac ukázala nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

NEW YORK - Ukázala viac, ako chcela! Herečka Maggie Denise Quigley (36), známa skôr ako Maggie Q, má sexepílu na rozdávanie. Potvrdzuje to nielen pred kamerami, ale aj vždy keď sa objaví v spoločnosti. Začiatkom týždňa si to exotická kráska namierila na červený koberec nahodená v provokatívnom outfite. Keď zafúkal vietor, dráždila prítomných ešte viac.

Nešli domov naprázdno! Začiatkom týždňa sa v New Yorku konala slávnostná premiéra filmu Séria Divergencia: Experiment, ktorej sa zúčastnilo viacero hviezd. Spomenúť možno herečky Naomi Watts, Zoe Kravitz, či Shailene Woodley. Prítomní fotografi sa ale azda najviac zapotili pri ich kolegyni Maggie Q. 

Kráska známa napríklad ako agentka z filmov Mission: Impossible III, či Smrtonostná pasca 4.0 sa totiž na slávnostné premietanie poriade vyfintila. V šatách s čipkovaným vrškom a v sukni s vysokým rázporkom na seba strhávala pohľady väčšiny prítomných pánov. Nepriaznivé počasie sa pričinilo o to, že brunetka sa pri príchode nevyhla pikantému trapasu. Vietor totiž mierne odfúkol herečkinu sukňu a prítomným sa naskytol pohľad na jej nohavičky.   

Vietor je poriadny záškodník. Začiatkom týždňa sa o tom presvedčila aj herečka Maggie Q.
Zobraziť galériu (8)
Vietor je poriadny záškodník. Začiatkom týždňa sa o tom presvedčila aj herečka Maggie Q.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dylan McDermottMaggie Q
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu