Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Televízna porotkyňa v šialene sexi šatách: Gaťky aj podprsenka museli ostať doma!

Rita Ora v dráždivých šatách ukázala tetovania a holé telo, no intímne partie si ustrážila. Zobraziť galériu (9)
Rita Ora v dráždivých šatách ukázala tetovania a holé telo, no intímne partie si ustrážila. (Zdroj: SITA, instagram, profimedia.sk)

PARÍŽ - Toto chcelo odvahu! V hlavnom meste Francúzska odštartoval počas uplynulého víkendu Fashion Week Haute Couture, ktorý si nedala ujsť ani speváčka a porotkyňa z televíznych súťaží Rita Ora (25). Sexi blondíka sa hneď v prvý večer postarala o rozruch, keď pred novinárov a fotografov predstúpila v extrémne provokatívnych šatách. Pod nimi bola umelkyňa naostro a každému dokázala, že seXi factor jej určite nechýba.

Najnovšia kolekcia ateliéru Versace na jar a leto 2016 nie je nič pre hanblivky. Potvrdzujú to modely, ktoré sa túto nedeľu objavili na móle v rámci parížského Fashion Week Haute Couture. Odvážne šaty a dráždivé kúsky predviedli vychytené modelky, no v poriadne provokatívnom kúsku hviezdila aj speváčka Rita Ora, známa tiež ako porotkyňa z rôznych televíznych súťaží. 

Blondínka zavítala na módnu šou v minišatách oranžovej farby. Model tvorili kusy látok pospájané hrubším šnúrkami. Rita vďaka tomu odhalila dosť zo svojho tela. Vidno bolo tiež tetovania i to, že spodnú bielizeň nechala speváčka tentokrát doma.         

Z extrémne provokatívneho outfitu bola Ora nadšená. „Donatella Versace, si môj idol a kráľovná. Zbožňujem ťa za tieto šaty, ktoré si špeciálne pre mňa vytvorila,” rozplývala sa na instagrame sexi rodáčka z Kosova.   

Rita Ora bola z týchto šiat úplne nadšená.
Zobraziť galériu (9)
Rita Ora bola z týchto šiat úplne nadšená.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: VersaceRita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu