Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najdokonalejší párik šoubizinisu? On má telo Ramba, ona ako bohyňa pláže!

Jason Derulo a Daphne Joy tvoria dokonalú dvojicu. Zobraziť galériu (9)
Jason Derulo a Daphne Joy tvoria dokonalú dvojicu. (Zdroj: SITA)

PUNTA MITA - Dokonalý je na nich každý milimeter! Šoubiznis je plný sympatických dvojíc, čoho sú dôkazom aj spevák Jason Derulo (26) a jeho priateľka Daphne Joy (29). Zaľúbenci si v týchto dňoch dopriali dovolenku v luxusnom mexickom rezorte, kde všetkých ohurujú svojím zovňajškom. Spevák sa totiž pýši svalnatým telom a kráska... To musíte vidieť!

Človeku pri pohľade na nich padne sánka! Atraktívny zovňajšok je v prípade hviezd zväčša nutnosťou. Známe tváre chcú dobre vyzerať, a tak trávia hodiny v posilňovni. Drina sa vypláca napríklad aj v prípade speváka Jasona Derulo, ktorý skrýva pod šatami vyrysované svalnaté telo. 

Interpret ho počas týchto dní pretŕča na pláži luxusného dovolenkového rezortu v Mexiku. Jasonovi tam robí spoločnosť sexbomba Daphne Joy, ktorá účinkovala vo filme Piráti Karibiku: V neznámych vodách a zviditeľnila sa tiež búrlivým vzťahom s raperom 50 Centom. Prsnatá kráska a Derulo začali spolu randiť koncom minulého roka a aj dnes sa k sebe túlia ako hrdličky.  

Daphne a Jason majú oči len pre seba a vôbec si nerobia ťažkú hlavu z paparazzov, ktorí na nich striehnu na každom kroku. Sami si dokonca nájdu čas aj na to, aby zopár momentiek z dovolenky zverejnili aj na sociálnych sieťach. 

Jason Derulo a Daphne Joy si užívajú romantiku v luxusnom dovolenkovom rezorte. Paparazzom sa pochválili bezchybnými krivkami.
Zobraziť galériu (9)
Jason Derulo a Daphne Joy si užívajú romantiku v luxusnom dovolenkovom rezorte. Paparazzom sa pochválili bezchybnými krivkami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Daphne Joy má rozhodne jedno z najdokonalejších tiel šoubiznisu.
Zobraziť galériu (9)
Daphne Joy má rozhodne jedno z najdokonalejších tiel šoubiznisu.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Daphne JoyJason Derulo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu