Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženy, darček pre vás! Samec z nového Baywatchu ukázal telo - Ááách!

Zac Efron má šarmantný úsmev a pod oblekom skrýva božské telo. Zobraziť galériu (7)
Zac Efron má šarmantný úsmev a pod oblekom skrýva božské telo. (Zdroj: SITA)

MIAMI - V rôznych kútoch sveta sa dnes oslavoval Medzinárodný deň žien a pri tej príležitosti sme si aj my pripravili pre vás malé potešenie. Zac Efron (28) momentálne nakrúca film inšpirovaný kultovým seriálom Baywatch, kde stvárňuje jedného zo záchranárov. Je zrejmé, že sa davy fanúšičiek mladého herca v blízkej dobe rozrastú. Fešáčik totiž pred kamerami trávi väčšinu času vyzlečený a povedzme si úprimne, pohľad na jeho nahé svalnaté telo je pastvou pre oči každej dámy. Ruku hore, ktorá by od neho chcela umelé dýchanie!

Bude sa na čo pozerať! Ako sme vás už na topkách nedávno informovali, legendárne červené plavky sú späť. Režisér Seth Gordon sa rozhodol oživiť obľúbený seriál Baywatch, ktorý bol dlhé roky akousi prehliadkou dokonalých ženských kriviek a svalantých mužských tiel. A inak tomu očividne nebude ani teraz!


Pozrite si tiež: Legendárny Baywatch je späť: Pamelu nahradila táto blonďavá mašina!


Jednu z ústredných postáv stvárňuje vo filme aj Zac Efron, ktorý sa na nedostatok fanúšičiek nemôže sťažovať. Už počas účinkovania v Disneyho muzikáli High Schol Musical z neho boli namäkko hádam všetky tínedžerky. S pribúdajúcimi rokmi sa sladký stredoškolák zmenil na dospelého muža, ktorý má šarmu na rozdávanie. 

Zacov chutný úsmev a dokonalá tvárička zaujali aj tvorcov nového Baywatchu. „Zoznámte sa s Brodym. Vplával do zátoky s ničím, len s prázdnym batohom a svojou motorkou,” komentoval prostredníctvom instagramu svoju najnovšiu úlohu herec, ktorý zabudol dodať, že Brody má tiež mimoriadne dobré, svalnaté telo.  

Zaca Efrona počas nakrúcania Baywatchu nafotili paparazzi. Ako vidno, nežné pohlavie sa bude mať na čo pozerať.
Zobraziť galériu (7)
Zaca Efrona počas nakrúcania Baywatchu nafotili paparazzi. Ako vidno, nežné pohlavie sa bude mať na čo pozerať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu