Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Anglický fešák žiada svojich fanúšikov: Prestaňte s tým!

Charlie Hunnam Zobraziť galériu (3)
Charlie Hunnam (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Anglický herec Charlie Hunnam odkázal fanúšičkám, aby prestali útočiť na jeho priateľku Morganu McNelis. Správu zverejnil na sociálnej sieti Facebook prostredníctvom svojej kamarátky Tiny Lou.

"Dostalo sa mi do pozornosti, že existuje skupina nedospelých dievčat, ktoré zverejňujú veľké množstvo krutých správ mierených na moju dlhoročnú priateľku," uviedol 35-ročný rodák z mesta Newcastle upon Tyne. "So všetkou úctou by som vás chcel požiadať, aby ste to prestali robiť," vyzval v odkaze Hunnam, pričom svoju partnerku označil za inteligentnú a krásnu osobu, ktorá sa snaží viesť jednoduchý život mimo zábavného priemyslu. Útoky mierené na McNelis označil ako nezmyselné a napísal, že svoj hnev by si mali vybíjať na ňom a nie jeho polovičke.

"Najviac ma zaráža, že tieto negatívne a úplne nevyprovokované útoky zjavne prichádzajú od ľudí, ktorí sa nazývajú mojimi fanúšikmi," uviedol. Podľa jeho slov bola McNelis po jeho boku aj keď nebol slávny a bohatý. "Toto je dievča, ktoré veľmi milujem a strávil som s ňou uplynulých jedenásť rokov svojho života a dúfam, že strávim ešte ďalších šesťdesiat," pokračoval vo vyznávaní citov herec. 

Pravosť správy neskôr potvrdil aj zverejnením videa, v ktorom požiadal, aby boli ľudia prívetivejší. "Nie som na sociálnych médiách... vznikli z dôvodu vytvorenia fóra pre ľudí, ktorí chcú nadviazať nové priateľstvá... vyjadriť rozličné myšlienky... nie ako nové fórum na šikanovanie, ktoré sa, bohužiaľ, zdá byť ich nepríjemným vedľajším účinkom," odkázal svojim obdivovateľom a obdivovateľkám. 

Charlie Hunnam je známy z televíznych seriálov Queer as Folk (1999 - 2000), Undeclared (2001 - 2003) alebo Zákon gangu (2008 - 2014) a filmov Futbaloví chuligáni (2005), Potomkovia ľudí (2006), Chladnokrvný (2012) či Ohnivý kruh (2013). Zatiaľ naposledy sa predstavil v horore Purpurový vrch (2015), v ktorom si zahral Alana McMichaela. Diváci a diváčky ho tiež uvidia v snímke The Lost City of Z, ktorú by mali predstaviť už v priebehu tohto roka, a dobrodružnom filme režiséra Guya Ritchieho s názvom Knights of the Roundtable: King Arthur, ktorého slovenská premiéra je naplánovaná na 23. marca 2017. 

 

Silent Msg for Tina <3 Thank you Tina <3

Posted by Charlie Hunnam on 7. marec 2016
Viac o téme: Charlie Hunnam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu