Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blonďavá herečka sa poriadne odviazala: Bazénová erotika s ryšavým kolegom!

Malin Akerman sa pred kamerami odviazala a ukázala aj nahé prsia. Zobraziť galériu (11)
Malin Akerman sa pred kamerami odviazala a ukázala aj nahé prsia. (Zdroj: Showtime Networks)

LOS ANGELES - Poriadna divoška! Herečka, speváčka a modelka Malin Akerman (37) má svoje miesto medzi napríťažlivejšími ženami sveta. Obrovskú dávku sexepílu ukáže aj v seriálovej novinke s názvom Billions. Tvorcovia jej totiž dopriali vášnivé milostné scény s kolegom Damianom Lewisom (45). Niet pochýb, že nakrúcanie týchto záberov by si s ním ochotne vymenil nejeden chlap.

Dobre vybrali! Počin Billions, v ktorom stvárňujú ústredné postavy Paul Giamatti a Damian Lewis, mnohí označujú za seriálový hit tohto roka. Pri jeho sledovaní si prídu na svoje aj milovníci ženskej krásy. Tvorcovia totiž dali jednu z úloh herečke Malin Akerman, ktorá sa pred kamerami ukázala i v Evinom rúchu. 

Blondínka sa vyzliekla už vo viacerých počinoch a otvorene priznáva, že jej to nerobí problém. Nepoznám veľa žien, ktoré idú do postele so svojím mužom, aby mali sex a sú pri tom oblečené v podprsenke. Tak som za to, aby to vyzeralo reálne aj vo filmoch,” povedala v rozhovore pre Daily Mail Akerman.  

„Mám tendenciu dostávať úlohy, kde stvárňujem výstavnú manželku. Je to frustrujúce, pretože túžim po niečom zaujímavejšom,” dodala blondínka. Diváci sa však nesťažujú. Pri pohľade na erotické zábery zo seriálu Billions je jasné prečo.  

Malin Akerman a Damian Lewis si v seriáli Billions užili intímnosti v bazéne.
Zobraziť galériu (11)
Malin Akerman a Damian Lewis si v seriáli Billions užili intímnosti v bazéne.  (Zdroj: Showtime Networks)

Viac o téme: Malin AkermanBillions
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu