Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká heeerečka, ktorá sa živila sexom: Ďalšie informácie, pri ktorých ostáva rozum stáť!

Lucie Šteflová je síce atraktívna a má podnikavého ducha, no mnohým ľuďom nad ňou ostáva rozum stáť. Zobraziť galériu (4)
Lucie Šteflová je síce atraktívna a má podnikavého ducha, no mnohým ľuďom nad ňou ostáva rozum stáť. (Zdroj: falcon)

PRAHA - Mlčať je zlato! To by mala mať na pamäti česká herečka Lucie Šteflová (20), ktorá sa viac než talentom zviditeľnila priznaním, že poskytovala sex za peniaze. Škandál prepukol počas uplynulého týždňa a niektoré vyjadrenia peknej ryšavky možno pokojne označiť za perly. Čo všetko ešte podnikavé dievča bulváru prezradilo?

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali o tom, že Lucie Šteflová, známa napríklad z filmov Kameňák 4, či Nežné vlny sa živila ako prostitútka. Denník Blesk odhalil, že mladá herečka si pod prezývkou Izabel pýtala za hodinu svojich služieb 1300 korún. Ryšavka šokujúce informácie prekvapivo potvrdila, no oveľa viac zaskočila verejnosť tým, že o svojich skúsenostiach s najstarším remeslom poskytla médiám rozhovor.


Mohlo by vás zaujímať: Brutálne priznanie českej herečky: Robila prostitútku... Aby zarobila na potrat!


Pri čítaní herečkiných vyjadrení určite mnohí neveriaco krútili hlavou. Lucie sa podľa vlastných slov živila ako prostitútka preto, aby si zarobila na potrat. „Môj priateľ to bábätko najskôr veľmi chcel, ale obaja sme si boli vedomí, že to nie je možné. Sme na to veľmi mladí,” vysvetlila Blesku dôvod svojho rozhodnutia.

Ako najnovšie vyšlo najavo, na zákroku robil umelkyni spoločnosť aj jej priateľ. Šteflová novinárom prezradila, že na ňu čakal v aute a sledoval seriál Kobra 11. O to, odkiaľ mala frajerka peniaze na potrat, sa asi príliš nezaujímal. Lucie mu o svojej "bokovke" nič nepovedala. „On je cholerik a tiež extrémne žiarlivý,” poznamenala na margo toho ryšavka.

Tá má priateľovi, zrejme už bývalému, čo vysvetľovať. Sama síce tvrdí, že sexom si zarábala len tri dni, no je otázne, či hovorí pravdu. Jej inzerát bol zverejnený na troch erotických zoznamkách a s klientami sa vraj stretávala skoro rok. „Z počutia viem, že bola veľmi šikovná a nemala s ničím problém. Klientom vychádzala v ústrety,” prezradila Blesku istá čitateľka Darina, ktorá podnikavej herečke ešte viac zavarila. 

Viac o téme: Lucie Šteflová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu