Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečke zo známeho seriálu ťahá na 100-ku: Dnes je to »stará vražda«, kedysi bola fešanda!

Angela Lansbury mala v mladosti množstvo obdivovateľov. Fanúšikov si neskôr získala najmä medzi milovníkmi detektívok. Zobraziť galériu (10)
Angela Lansbury mala v mladosti množstvo obdivovateľov. Fanúšikov si neskôr získala najmä medzi milovníkmi detektívok. (Zdroj: Universal Sony Pictures a MGM)

LOS ANGELES - Krásna ako obrázok! Angela Lansbury (90) je divákom po celom svete známa najmä účinkovaním v americkom televíznom seriáli To je vražda, napísala. Tam stvárnila spisovateľku a amatérsku detektívku. Spomínaný počin sa prestal nakrúcať v roku 1996, keď mala herečka už po 70-tke. Aktuálne si užíva jeseň svojho života a stále je elegantnou dámou. Ako ale vyzerala, keď svoju hviezdnu kariéru ešte len začínala?!

V 80. a 90. rokoch vzniklo viacero seriálov, ktoré sa dlhodobo tešili veľkej obľube a priazni divákov. Množstvo priaznivcov mal aj detektívny počin s názvom To je vražda, napísala, ktorého neodmysliteľnou súčasťou je blonďavá spisovateľka Jessica Flatcher. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Detektívku - amatérku stvárnila pred kamerami herečka Angela Lansbury, ktorá minulý rok oslávila krásne 90. narodeniny. A hoci túto umelkyňu pozná verejnosť prevažne ako vráskavú dôchodkyňu s krátkym účesom, aj ona bola v mladosti obletovaná rovnako, ako väčšina jej kolegýń. 

Pri pohľade na zábery z filmov, ktoré sú späté so začiatkami jej kariéry, niet pochýb, že Angela mala množstvo nápadníkov. Tvár ako obrázok a postava zaoblená na správnych miestach v kombnácii s talentom zaručili rodáčke z Veľkej Británie nielen množstvo pracovných príležitostí, ale aj viacero významných cien.

Takto vyzerala Angela Lansbury, keď mala sladkých 21 rokov.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerala Angela Lansbury, keď mala sladkých 21 rokov.  (Zdroj: MGM a Paramount Pictures)

Angela Lansbury oslávila minulý rok okrúhlu 90-tku.
Zobraziť galériu (10)
Angela Lansbury oslávila minulý rok okrúhlu 90-tku.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: NapísalaAngela LansburyJessica FlatcherTo je vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu