Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Angelika, markíza anjelov po 50 rokoch: Uff, je z nej morská panna XXL!

Michéle Mercier sa za 50 rokov takto zmenila. Zobraziť galériu (5)
Michéle Mercier sa za 50 rokov takto zmenila.

MONTE CARLO - Nuž, aj sexsymboly starnú! Francúzska herečka Michéle Mercier (76) je celému svetu známa ako predstaviteľka božskej Angeliky, markízy anjelov. Tá bola povestná svojou neskrotnou povahou, dokonalým telom, krásou a muži z nej priam šaleli. Od nakrúcania romantického filmu však ubehlo už zhruba 50 rokov, čo sa pochopiteľne podpísalo na zovňajšku kedysi ospevovanej umelkyne. Ako vidno, šarm a noblesa jej zostali, s figúrou a zmyslom pre módu je to už veru horšie.

Herečka Michéle Mercier, ktorej dodnes mnohí nepovedia inak ako Angelika, patrí k hviezdam žijúcim v ústraní. Nečudo, má 76 rokov a spoločenské podujatia si dôsledne vyberá. Keď ju pred pár dňami pozval monacký princ Albert II. na tradičný galavečer Červeného kríža, nemohla odmietnúť. 

Ako prezrádzajú fotografie z podujatia, herečka si dala na svojej vizáži záležať. Medzi smotánku prišla dokonale učesaná a nalíčená. S výberom róby však Michéle stúpila celkom vedľa. Bývalá baletka má dnes korpulentnú postavu, ktorú obliekla do modrých šiat so sukňou pripomínajúcou chvost morskej panny. Netreba zvlášť prízvukovať, že jej tento model nesadol a opticky pridal ďalšie kilá navyše. 

Hoci postava Angeliky preslávila Michéle po celom svete, ona o nej hovorí s trpkosťou. „Zničila mi život aj kariéru. Zabránila mi v tom, aby som mohla točiť ďalšie filmy. Bolo to veľké sklamanie,” vyjadrila sa v jednom z rozhovorov umelkyňa. Ako tiež prezradila, rozhodnutie prijať túto rolu neľutuje. „Bola to nádherná úloha, len ľutujem tých imbecilov, ktorí nepochopili, že jedna rola nerobí herca,” dodala Mercier. 

Francúzka skúšala preraziť aj v Hollywoode, istý čas sa chcela venovať produkcii, no prišla pri tom o veľa peńazí. Napísala dve knihy, v ktorých sa snažila ukázať svetu, že je v skutočnosti iná než tá ospevovaná Angelika. 

Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľka slávnej Angeliky - Michéle Mercier. Šarm je zostal, no postavu poznačili roky.
Zobraziť galériu (5)
Takto v súčasnosti vyzerá predstaviteľka slávnej Angeliky - Michéle Mercier. Šarm je zostal, no postavu poznačili roky.


Mohlo by vás zaujímať: ​Kedysi ho všetci milovali, dnes ho nespoznáte: Viete, kto je ten tučný dedo s fúzami?


Viac o téme: Markíza anjelovAngelikaMichéle Mercier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu