Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kruto úprimná selfie známej speváčky: Fúha, ale je stará!

Erykah Badu sa na verejnosti ukazuje prevažne s klobúkom na hlave. Teraz je už známe, čo pod ním skrýva. Zobraziť galériu (7)
Erykah Badu sa na verejnosti ukazuje prevažne s klobúkom na hlave. Teraz je už známe, čo pod ním skrýva. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ukázala, čo iné skrývajú! Šediny sú prirodzenou súčasťou našich životov. No väčšina žien, ba i niektorí muži, sa usilujú s nimi bojovať a pravidelne si ich farbia. Existuje však aj skupina ľudí, ktorá si z nich nič nerobí. Napríklad známa soulová speváčka Erykah Badu (44), ktorá bez okolkov priznala, že už je jednoducho stará. Jej aktuálna fotografia je toho dôkazom.

Prekvapila! Erykah Badu je talentovanou umelkyňou so svojským imidžom. Jeho súčasťou sú výstredné klobúky, bez ktorých sa speváčka na verejnosti príliš neukazuje. Mnohí sa domnievali, že pod nimi skrýva kučeravú tmavú hrivu. Realita je však o čosi iná. 

Erykah zverejnila v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach fotky, kde dominujú jej šedivé vlasy. „Telo a mozog zostarli. Moje vedomie tomu bolo svedkom. Je podstatné uvedomiť si, kto vlastne sme,” pripísala pod jednu z nich speváčka.  

U fanúšikov tým vyvolala pomerne búrlivú diskusiu. „Na svete niet ničoho krajšieho, než žena, ktorá je sama sebou a miluje aj svoje nedostatky,” znel jeden z nadšených príspevkov. Stotožňujete sa s týmto názorom?!  

Erykah Badu bez okolkov priznala, že starne a má na hlave takéto šediny.
Zobraziť galériu (7)
Erykah Badu bez okolkov priznala, že starne a má na hlave takéto šediny.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Erykah Badu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu