Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mama Kevina zo Sám doma sa na seba už nepodobá: Krása pominula, je celkom iná!

Catherine O´Hara zmenila v priebehu rokov nielen svoj účes. Jej tvár je poznačená plastikami, botoxom a vráskami. Zobraziť galériu (11)
Catherine O´Hara zmenila v priebehu rokov nielen svoj účes. Jej tvár je poznačená plastikami, botoxom a vráskami. (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Zub času sa na nej nepekne podpísal! Herečku Catherine O´Hara (61) bude verejnosť už asi navždy vnímať najmä ako roztržitú matku z kultového filmu Sám doma. Od nakrúcania obľúbeného počinu ubehlo dlhých 25 rokov, ktoré sa na jej zovňajšku pochopiteľne výrazne podpísali. Umelkyňa však zmenila nielen účes, celkom iná je tiež jej tvár. Kombinácia plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov zmenila kedysi krásnu červenovlásku na nepoznanie.

Komédia Sám doma už neodmysliteľne patrí k Vianociam a divákov pri televíznych obrazovkách zabáva viac ako dve desaťročia. Vydarený počin však hlavnému predstaviteľovi Macaulayovi Culkinovi priniesol okrem miliónov na konto aj problémy s drogami a detská hviezda sa dokonca ocitla na úplnom dne. 


Mohlo by vás zaujímať: Kevin zo Sám doma sa zbláznil: Kvôli tým sku*veným Vianociam má nočné mory!


Popri Macaulayovi sa však vďaka kultovému filmu zviditeľnili aj iní herci. Spomenúť možno napríklad rodáčku z Kanady - Catherine O´Hara, ktorá sa zhostila úlohy Kevinovej matky. V tom čase mala 36 rokov a tvár bez jedinej vrásky. Charakteristické pre ňu boli tiež červené vlasy, ktoré dokonale zvýraznili krásne modré oči. 

Takáto podoba sympatickej herečky je však už minulosťou. Z Catherine je už dlhšiu dobu blondínka, ktorá podľahla čaru botoxu a zrejme aj plastických operácií. Herečka dokonca istý čas pôsobila dojmom, akoby mala tvár z vosku. Zdá sa však, že v poslednom čase od skrášľujúcich procedúr upustila a uvedomila si, že mať v jej veku vrásky nie je žiadna hanba.  


Chcete vedieť ako sa zmenili ostatní herci? Pozrite si tiež: Hviezdy zo Sám doma brutálne zostarli: Vrásky, kilá navyše a šediny!


Takto v súčasnosti vyzerá herečka Catherine O´Hara, ktorá stvárnila v kultovom počine Kevinovu matku.
Zobraziť galériu (11)
Takto v súčasnosti vyzerá herečka Catherine O´Hara, ktorá stvárnila v kultovom počine Kevinovu matku.  (Zdroj: SITA)

VIDEO: Pripomeňte si pani McCallisterovú...

Sám doma

 

Viac o téme: Sám domaCatherine O'HaraHome alone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu