Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sadlo jej kypelo z bikín, teraz... WAU! Cica z telky to dokázala

Lauren Goodger sa za necelý rok podarilo zbaviť sadla a dnes ohuruje štíhlou figúrou. Zobraziť galériu (8)
Lauren Goodger sa za necelý rok podarilo zbaviť sadla a dnes ohuruje štíhlou figúrou.

LONDÝN - Klobúk dole! Britská hviezdička známa z viacerých reality šou - Lauren Goodger (29) je dôkazom toho, že drina vo fitku a vhodná strava sú základom pre úspech. Ešte začiatkom tohto roka vyzerala brunetka v bikinách hrozne. Dnes však ohuruje skvelou figúrou a za svoju premenu si zaslúži potlesk.

Lauren Goodger je vo Veľkej Británii známa vďaka účinkovaniu vo viacerých reality šou. Objavila sa v projekte TOWIE, Dancing on Ice a Celebrity Big Brother. Najnovšie sa však zaradila aj k hviezdam, ktoré majú na konte úspech v podobe vydarenej premeny svojho zovňajšku. V priebehu necelého roka totiž brunetka zo seba urobila úplne iného človeka. 

Brunetka sa na sociálnych sieťach vždy prezenovala ako sexi kočka. Napózované a upravené zábery sa však vôbec nezhodovali s realitou. Keď ju začiatkom roka nafotili paparazzi počas dovolenky v bikinách, pohľad na ňu bol žalostný. Lauren zo všetkých strán kypeli faldíky a mnohí si kládli otázku, ako si mohla také plavky na seba vôbec obliecť. 


Mohlo by vás zaujímať: Na nete zvodná cica, v realite... Táto fotka odhaľuje krutú pravdu!


V tom čase sa televízna hviezdička netajila tým, že z krutého odhalenia nie je príliš nadšená. A ako vidno, vstúpila si do svedomia. Zapracovala na sebe a dnes sa pýši štíhlou postavičkou. „Nemôžem uveriť tomu, aká som bola tučná. Tréningy sú mojou vášňou a každý deň sa snažím viac a viac,” komentovala svoju zázračnú premenu Lauren. 

Lauren Goodger
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Lauren GoodgerTOWIE
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu