Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oscarový herec splodil túto nádheru: Ukázala stehienka, je z nej Miss!

Jamie Foxx môže byť na svoju dcéru Corinne právom hrdý. Zobraziť galériu (8)
Jamie Foxx môže byť na svoju dcéru Corinne právom hrdý.

WEST HOLLYWOOD - Vydarila sa! Je celkom bežné, že šoubiznisové hviezdy sa svojiimi ratolesťami rady pýšia. Výnimkou nie je ani herec Jamie Foxx (47), ktorý pred 10 rokmi získal Oscara. Zaujímavým ocenením sa aktuálne môže pochváliť aj jeho dcérenka Corinne (21). Sympatickú a šarmantnú dievčinu totiž v týchto dňoch zvolili za Miss.

Dvere do šoubiznisu má otvorené! Mesiac január je vo svete filmu a televízie dlhodobo spätý s odovzdávaním Zlatých glóbusov. V týchto dňoch sa v súvislosti s tým konala párty, na ktorej zaznelo meno Miss Golden Globe. Tá bude počas slávnostného ceremoniálu asistovať pri predávaní cien. Titul je udeľovaný deťom filmových hviezd a o tom, kto ho získa rozhoduje Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov. 

Miss Golden Globe pre rok 2016 sa stala dcéra herca Jamieho Foxxa - Corinne. „V priebehu rokov, počas toho ako som vyrastala, som mala možnosť sledovať svojho otca, ktorý sa vypracoval na uznávaného herca. Som poctená, že som dostala príležitosť zdieľať rovnaké pódium, na ktorom on oslavoval najväčšie úspechy,” poznamenala na margo titulu sympatická kráska. 

Za Jamieho triumf možno považovať nielen zisk Oscara a Zlatého glóbusu, ale aj vydarenú dcéru Corinne. Tá má šarmu na rozdávanie a na spomínanú párty prišla nahodená ako pravá misska. S dokonalou vizážou a odhalenými stehienkami nemala na akcii kokurenciu. 

Corinne Foxx má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (8)
Corinne Foxx má sexepílu na rozdávanie.


Chcete vedieť, čo skrýva Corinne pod šatami? Pozrite si: Pekná tvárička, sexi figúra v bikinách: Koho dcéra vyrástla do krásy?


Viac o téme: Zlaté glóbusyJamie FoxxCorinne Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu