Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra hudobníka z U2 na sexi fotkách: Uuu, Bono, tá sa ti teda vydarila!

Eve Hewson, dcéra speváka Bona Voxa, má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (9)
Eve Hewson, dcéra speváka Bona Voxa, má sexepílu na rozdávanie.

DUBLIN - Krásna a talentovaná! Presne taká je ratolesť speváka Bona Voxa (55) - Eve Hewson (24), ktorá sa túži stať herečkou. Na konte má už zopár filmových a seriálových úloh, no pokojne by sa uživila aj ako modelka. Dôkazom sú fotografie, ktoré zdobia najnovšie vydanie magazínu GQ. Na nich dcéra lídra kapely U2 predvádza svoje božské krivky a obrovskú dávku sexepílu.

Vedeli ste, že má doma takúto kočku?! Írsky spevák Paul David Hewson, známy skôr pod umeleckým menom Bono Vox, je štvornásobným otcom. So sympatickou manželkou, podnikateľkou a aktivistkou Alison, má dvoch synov a dve dcéry. Verejnosti je azda najviac známa mladšia dcéra Eve, ktorá v americkom seriáli The Knick stvárňuje zdravotnú sestru. 

Tmavovláska je však nielen šikovná, ale aj dosť atraktívna slečna. Zrejme preto ju tvorcovia pánskeho magazínu GQ oslovili, aby ozdobila ich najnovšie vydanie. Prominentná dcérenka pózovala pred objektívom v plavkách aj v dráždivom negližé, z ktorého jej vnady priam kypeli.

Mladá umelkyňa si je dobre vedomá toho, že jej známe priezvisko otvára mnohé dvere. „Je to už klišé, že celebritné deti majú vlastné parfémy, líniu kabeliek a navrhujú šperky. Pre mňa bolo vždy najväčšou vášňou herectvo a vždy som sa mu chcela venovať,” prezradila v jednom z rozhovorov kráska, o ktorej snáď ešte budeme počuť. 

Pohľad na prominentnú dcéru ulahodí očiam nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (9)
Pohľad na prominentnú dcéru ulahodí očiam nejedného chlapa.

Viac o téme: Bono VoxEve Hewson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu