Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sukničkár Charlie Sheen priznáva: Mám HIV!

Charlie Sheen
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Fanúšikovia obľúbeného herca Charlieho Sheena sú v šoku. Podľa informácií zverejnených portálom TMZ má hviezda mnohých filmov vírus HIV. Ešte prekvapujúcejšia je však skutočnosť, že Sheen o svojom zdravotnom stave vie už vyše roka. Sexuálne radovánky s viacerými partnerkami si ale ani napriek tomu neodopieral, ba dokonca ani nepoužíval kondóm.

Herec vyšiel s pravdou von až „násilím“, keďže mu niekoľko expriateliek hrozilo súdom. Oficiálne sa má herec priznať v americkej talkšou Today.

Keď sa Sheenove staré lásky dozvedeli o hercovom stave, tlačili na neho, aby celú vec medializoval, píše TMZ. Kultovému Charliemu Harperovi z Dva a pol chlapa sa v niekoľkých prípadoch podarilo zamiesť celú záležitosť pod koberec tým, že ženy podplatil, či skôr si „kúpil ich mlčanie“.

Na herca apelovalo aj jeho blízke okolie, no on sa bál, že stratí fanúšikov a popularitu. HIV má tiež byť jednou z príčin Sheenovho odchodu zo sitkomu Dva a pol chlapa.

Sheen je okrem početných káuz známy aj tým, že ktokoľvek, kto vstúpi do jeho domu, musí dať písomný súhlas na mlčanlivosť ohľadom čohokoľvek, čo sa v dome nachádza alebo deje.

Viac o téme: HIVCharlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu