Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vypadnú vám oči z jamiek! TOTO telo patrí 59-ročnej babičke!

Yasmina Rossi má na krku 60-tku a postavu bohyne. Zobraziť galériu (5)
Yasmina Rossi má na krku 60-tku a postavu bohyne.

LOS ANGELES - Pohľad na ňu vyráža dych! Modelka Yasmina Rossi (59) je už síce dvojnásobnou babičkou, no pri pohľade na jej telo to znie neuveriteľne. Šarmantná Francúzka sa totiž pýši výstavnou figúrou, ktorú jej môžu závidieť nielen rovesníčky, ale aj oveľa mladšie ročníky. No schválne, koľko by ste tejto dáme tipovali rokov?

Wau! Štíhla figúra je vo svete modelingu nutnosťou a mnohé manekýnky robia všetko preto, aby si ju udržali aj v dôchodkovom veku. Spomenúť možno Yasminu Rossi, ktorá oslávi čoskoro 60.narodeniny, no pýši sa božskými krivkami. Jej fotky v dvojdielnych bikinách sú toho dôkazom. 

Atraktívna Francúzka je ako manekýnka dodnes aktívna a netají sa tým, že je so svojim zovňajškom maximálne spokojná. „Páči sa mi, ako v súčasnosti vyzerám. Je to dokonca oveľa lepšie ako pred 20 rokmi. Moje telo je krajšie a ja sa cítim šťastnejšia, než keď som mala dvadsať,” prezradila v jednom z rozhovorov dvojnásoba babička. 

Dámam túžiacim po štíhlych krivkách ochotne prezrádza aj svoj recept. „Jem biopotraviny a jedno avokádo denne. Telo si raz do týždňa natieram olivovým olejom zmiešaným s cukrom,” podelila sa o svoje tajomstvo zrelá modelka. 

Yasmina Rossi má figúru, ktorú by jej mohla závidieť nejedna žena.
Zobraziť galériu (5)
Yasmina Rossi má figúru, ktorú by jej mohla závidieť nejedna žena.

Viac o téme: Yasmina Rossi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu