Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický pohľad na prvú supermodelku: Vyzerá strašne, strápňuje sa v telke!

Janice Dickinson sa pred kamerami dosť zhadzuje. Zobraziť galériu (8)
Janice Dickinson sa pred kamerami dosť zhadzuje.

LOS ANGELES - Je až taká zúfalá?! Túto otázku si pri pohľade na bývalú supermodelku Janice Dickinson (60) kladú mnohí diváci reality šou Celebrity Big Brother. Kedysi krásna brunetka totiž pred kamerami robí pomerne zúfalé kroky, aby sa v hre udržala čo najdlhšie. Okrem toho dopraje celému svetu pohľad na svoju nenalíčenú, plastikami zohavenú tvár. Bŕŕŕ!

Janice Dickinson patrila v minulosti medzi vychytené modelky a svojím šarmom očarila mohých známych mužov. S pribúdajúcimi rokmi však u nej rástol počet plastických operácií a skrášľujúcich zákrokov, ktoré z brunetky spoločne s anorexiou urobili hotovú príšeru. Dnes v súvislosti s ňou hádam nikto nepoužije prívlstky atraktívna, či pekná. 

Hviezde 70. rokov, žiaľ, okrem toho chýba aj súdnosť. Potvrdzuje to v týchto dňoch, keď sa silou-mocou usiluje zotrvať v šou Celebrity Big Brother. Tam sa nedávno postarala o pomerne bizarnú situáciu, keď pred kamerami chcela všetkým dokázať, aká je vo svojom veku ohybná a dala si nohy za hlavu. 

O čosi desivejší pohľad sa divákom naskytol, keď mali možnosť vidieť jej prirodzenú tvár. Tá je plastikami dosť poznačená a Janice vyzerá bez mejkapu priam hrozivo. Úprimne, už ani líčidlá bývalej supermodelke krásu nenavrátia. Určite by ale mala do budúcna zvážiť, či má význam sa v tomto zrelom veku takto pretŕčať. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Janice DickinsonCelebrity Big Brother
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu