Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

60-ročná modelka ukázala zadoček v tangáčoch: Neuveriteľné!

Yazemeenah Rossi Zobraziť galériu (8)
Yazemeenah Rossi (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tromfla by aj mladšie! Hoci má Yazemeenah Rossi už 60 rokov a je dvojnásobnou babičkou, modelingu sa ešte stále dosť intenzívne venuje. Vďaka udržiavanej postavičke nemá problém pózovať v bikinách, či spodnej bielizni. Pozrite sa, ako na instagrame nedávno pretŕčala svoj zadoček.

Na hlave šediny, pod šatami krivky hodné obdivu! Yazemeenah Rossi začala s modelingom, keď mala 28 rokov. A úspešne sa mu venuje dodnes. Dokonca je podobne, ako mladé krásky, aktívna na sociálnych sieťach. 

Fanúšikov raz za čas prekvapí momentkami, ktoré priam vyrážajú dych. Spomenúť možno zábery, na ktorých Yazemeenah pózuje v spodnej bielizni. Do objektívu dokonca vystavila zadoček v tango nohavičkách. 

Yazeneenah sa v rozhovoroch netají tým, že preferuje prirodzenosť. Jej receptom na krásu sú jedno avokádo denne, biopotraviny a olivový olej. „Vlasy si nefarbím, lebo takto mi pripadajú nádherné. A neviem si predstaviť, že by som si mala na hlavu trepať nejakú chémiu. Vždy mi prišlo trápne schovávať pravdu,” poznamenala pre média sympatická Francúzka.    

Yazemeenah Rossi zverejnila na instagrame takúto fotku v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (8)
Yazemeenah Rossi zverejnila na instagrame takúto fotku v spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Yasmine RossiYazemeenah Rossi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu