Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Detská miss (10) sa pretŕčala na červenom koberci: Ako zmachelná buchta! Mama - hotová katastrofa

Honey Boo Boo a jej matka sú ozaj podarená dvojica. Zobraziť galériu (8)
Honey Boo Boo a jej matka sú ozaj podarená dvojica.

LOS ANGELES - Aká matka, taká Katka! Účinkovaním v televíznych reality šou sa často zviditeľnia aj jedinci, ktorí sa svojím zovňajškom, správaním a prezentáciou často odlišujú od bežných ľudí. Taký prípad rozhodne sú aj June Shannon (36) a jej dcéra Alana (10), známa skôr pod prezývkou Honey Boo Boo. Podarená mamička svoju dcéru pravidelne prihlasovala do detských súťaží krásy a rozmaznaná slečinka má bohaté skúsenosti aj s kamerami. Nečudo, že keď sa počas uplynulého týždňa objavili na červenom koberci, bola to hotová pohroma.

Here Comes Honey Boo Boo je americká reality šou, ktorá sa na televízne obrazovky dostala v roku 2012. Hlavnými hviezdami relácie boli členovia svojskej famílie, ktorá má pomerne kontroverzný spôsob života. Spomenúť možno napríklad to, že mama June svoju rozmaznanú blonďavú dcéru Alanu pretŕčala v detských súťažiach krásy. 

Stanica TLC však v roku 2014 túto šou zrušila. Dôvodom bol údajný pomer svojskej mamy June s odsúdeným sexuálnym deviantom, ktorý opätovne zneužil najstaršiu dcéru korpulentnej Američanky. 

A hoci má verejnosť na June svoj názor, ona sa bez hanby pretŕča v spoločnosti a na červenom koberci. Slávu a blesky fotoaparátov miluje aj jej dcéra Alana. Počas uplynulého týždňa zavítali obe na premiéru istej reality šou a to bola veru "podívaná". Bucľatá Honey Boo Boo, ktorej rovesníčky sa zrejme v tom čase ukladali do perín, sa pred objektívmi afektovane vyškierala a klipkala pri tom umelými mihlanicami. Tie boli čerešničkou jej prehnaného a výrazného mejkapu.

Honey Boo Boo má v Amerike viacero fanúšikov. Oveľa viac divákov však nad touto famíliou nechápavo krúti hlavou. „To malé dievča je vlastne chúďatko. Od malička ju rodičia dávajú na piedestál, robia z nej sexuálny symbol a jej sebavedomie už dávno prekročilo mieru. Ale čo si budeme hovoriť, tá malá je hrozne protivná a škaredá. A ak bude po svojej maminke, vyrastie z nej príšera. Nemyslím len vzhľadom, ale hlavne povahou,” znie jeden z komentárov na margo slávychtivej rodiny. 

Tučnučká Honey Boo Boo sa pred fotografmi pretŕčala zmachlená a s umelými mihalnicami.
Zobraziť galériu (8)
Tučnučká Honey Boo Boo sa pred fotografmi pretŕčala zmachlená a s umelými mihalnicami.

VIDEO: Honey Boo Boo v akcii. 

Honey Boo Boo

Viac o téme: Honey Boo BooJune ShannonAlana Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu