Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tieto dudy sú jeden veľký podvod: Známa modelka je v realite plochá ako lata!

Výstrih modelky Lily Aldridge zíva prázdnotou. Na profesionálnych záberoch máva kráska svoje vnady prifúknuté. Zobraziť galériu (9)
Výstrih modelky Lily Aldridge zíva prázdnotou. Na profesionálnych záberoch máva kráska svoje vnady prifúknuté.

LOS ANGELES - Klame celý svet! Modelka Lily Aldridge (29) je od roku 2009 jedným z anjelikov značky Victoria´s Secret. Keď pózuje oblečená v luxusnej bielizni, privádza určite nejedného chlapa na hriešne myšlienky. Brunetkine bujné vnady sú však na profesionálnych záberoch len veľkým podvrhom. V skutočnosti totiž hrudník mladej mamičky zíva prázdnotou.

Raz ich má, inokedy nie! Vo svete modelingu je celkom bežné, že manekýnky sú chudučké krásky, ktoré nie sú typickými sexbombami. Spojenie ultra štíhlej postavy a prirodzene bujných vnád sa preto nevidí príliš často. Príroda bola pri tvarovaní hrudníka skúpa napríklad aj voči Američanke Lily Aldridge. 

Atraktívna brunetka má síce jednotky, no v katalógoch spodnej bielizne značky Victoria´s Secret sa pýši nadupaným dekoltom. Svoj podiel na tom má push-up efekt, ktorý je pre podprsenky tohto výrobcu typický. K dokonalosti však Lily výrazne dopomáhajú aj grafici. 

Zaujímavé je, že v súkromí si fešanda na nosenie tohto kúsku bielizne príliš nepotrpí. Z malých pŕs nemá ani žiadne komplexy a na červený koberec si pokojne oblečie aj vyzývavé outfity s extrémnym výstrihom. Nedávne odovzdávanie cien je toho dôkazom.   

V reklame na spodnú bielizeň vyzerá Lily Aldridge ako bohyňa.
Zobraziť galériu (9)
V reklame na spodnú bielizeň vyzerá Lily Aldridge ako bohyňa.

Bez zázračnej podprsenky nemá modelka žiadne prsia.
Zobraziť galériu (9)
Bez zázračnej podprsenky nemá modelka žiadne prsia.


Pozrite si tiež: Holý prsník, zadok, aj ruka v rozkroku: Pozrite na najsexi kočky súčasnosti!


Viac o téme: Lily Aldridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu