Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rajcovná modelka ako sexi zajačik: Túto by ehm-ehm... vyšibal každý chlap!

Lily Aldridge ako sexi zajačik. Zobraziť galériu (10)
Lily Aldridge ako sexi zajačik. (Zdroj: instagram/ LOVE magazine)

LOS ANGELES - O šibačov by nemala núdzu! Veľkonočný pondelok sa mnohým spája najmä so šibačkou a oblievačkou. Samozrejmosťou sú tiež kraslice, či zajkovia. Tvorcovia magazínu LOVE si pri tej príležitosti pripravili pre svojich priaznivcov špeciálny pozdrav, v ktorom je hlavnou hviezdou modelka Lily Aldridge (30). Kráska predviedla pred kamerami odhalené stehienka a niet pochýb, že chlapi si pri jeho sledovaní prídu na svoje.

Americká modelka Lily Aldridge je svetu dobre známa. Vďaka dokonale tvarovaným krivkám sa stala tvárou plavkového magazínu Sports Illustrated a je jedným z anjelikov Victoria´s Secret. Okrem toho je manželkou lídra kapely Kings of Leon - Caleba Followilla, s ktorým má rozkošnú dcérku. Kráska popri tom všetkom nezabúda na svojich fanúšikov. Prostredníctvom sociálnych sietí sa s nimi delí o pracovné úspechy, i momentky zo súkromia.  

Pri príležitosti veľkonočných sviatkov sa brunetka prezliekla za rajcovného zajačika a v spolupráci s magazínom LOVE nafotila sériu vydarených záberov, ktoré potešia nejedno mužské oko. Na internete sa okrem toho objavilo aj krátke video. „Je to úžasné. Takto by mala Veľká noc vyzerať. Cítiť z toho radosť a ty si tam, ako to už býva zvykom, brutálne sexi,” neskrývali nadšenie fanúšikovia sympatickej modelky.  

Lily Aldridge sa pýši výstavnými krivkami.
Zobraziť galériu (10)
Lily Aldridge sa pýši výstavnými krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Lily Aldridge si šantenie vo veľkonočne ladenom videu užívala.
Zobraziť galériu (10)
Lily Aldridge si šantenie vo veľkonočne ladenom videu užívala.  (Zdroj: instagram/ LOVE magazine)

Viac o téme: Lily Aldridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu