Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka z Pelíšok zhodila šaty: Takto vyzerá jej 56-ročné telo!

Eva Holubová ako pani učiteľka vo filme Pelíšky. Zobraziť galériu (9)
Eva Holubová ako pani učiteľka vo filme Pelíšky.

PALERMO - Odvaha jej nechýba! Eva Holubová (56) je nielen talentovaná herečka, ale očividne aj správna ženská. Potvrdzuje to napríklad na facebooku, kde sa s priaznivcami ochotne delí aj o svojej súkromie. Aktuálne sa pochválila zábermi z dovolenky, na ktorých pózovala v dvojdielnych plavkách. Dodala tak sebavedomie hádam každej žene.

Prekvapila! Eva Holubová má na konte účinkovanie v mnohých filmoch a je tiež držiteľkou sošky Český lev. Zaslúžila by si však aj ocenenie za odvahu. V 56 rokoch sa totiž bez problémov pretŕča po pláži v dvojdielnych bikinách a nemá problém ukázať sa rovno celému svetu.   

Uznávaná herečka trávi dovolenku na slnečnej Sicíli a že si chvile oddychu užíva plnými dúškami potvrdzujú zábery, ktoré zverejňue na sociálnych sieťach. Fanúšikom sa pochválila tiež momentkou v plavkách, kde odhalila svoje schudnuté telo. V uplynulých mesiacoch sa jej totiž podarilo zhodiť 34 kíl. 

Eva pripísala k záberom komentár, ktorým dodal sebavedomie hádam každej žene. „Sicílčanky ma naučili nosiť bikiny. Ešte pred rokmi, pred diétou. Stiahli zo mňa to celoplošné brnenie, ktoré som na seba poctivo navliekala pri každom verejnom kúpaní. Ja idiotka. Dcéra mi zaobstarala bikiny a už to išlo samo. Tu ich nosíme všetky napriek rôznym váhovým a vekovým kategóriám. Je to totiž príjemné a pohodlné. Navyše, kus látky aj tak špeky neschová,” okomentovala svoj kúpací odev herečka, ktorá medzi fanúšikmi narobila celkom slušný rozruch.  

56-ročná Eva Holubová sa fanúšikom ukázala v bikinách.
Zobraziť galériu (9)
56-ročná Eva Holubová sa fanúšikom ukázala v bikinách.


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: PelíškyEva Holubová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu