Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Porotkyňa X Factoru ako prostitútka: Nohy dokorán, fialové bradavky!

Rita Ora vystupovala vo vulgárnom outfite. Zobraziť galériu (11)
Rita Ora vystupovala vo vulgárnom outfite.

LOS ANGELES - Tá sa teda doriadila! Speváčka Rita Ora (24), ktorá je jedným z porotcov aktuálneho ročníka šou X Factor UK, veľmi rada provokuje opačné pohlavie. V spoločnosti sa preto bežne ukazuje v dráždivých outfitoch a rafinovane odhaľuje svoje ženské zbrane. Na nedávny koncert sa však atraktívna blondínka vyobliekla do "róby", v ktorej to dosť prepískla. Aj väčšina jej fanúšikov sa zhodla, že umelkyňa vyzerala vulgárne a pripomínala predajné devy.

Keď sa povie Miley Cyrus, hádam každý si hneď vybaví vulgárne a oplzlé spôsoby, ktorými sa niekdajšia detská hviezda momentálne prezentuje. Všetko nasvedčuje tomu, že kontroverzná blondínka má v tomto medzi speváckymi kolegyňami už aj konkurenciu. Rita Ora, ktorá sa od zajtra predvedie v úlohe televíznej porotkyňe šou X Factor, sa totiž na nedávne vystúpenie obliekla do prehnane lascívného outfitu. 


Mohlo by vás zaujímať: Najvulgárnejšie FOTO oplzlej hviezdy: Šup s ňou do PORNA!


Pred fanúšikov sa blondínka postavila v priehľadnom tope, pod ktorým nemala žiadnu bielizeň. Bradavky si zakryla prsnými nálepkami v tvare fialových hviezd. Na sebe mala oblečenú ešte striebornú minisukňu, pod ktorú si vzala kožené nohavičky so zipsom. Tie ukázala prítomným hneď viackrát. Napríklad, keď sa posadila na barovú stoličku s nohami dokorán. 

Hoci Rita miluje provokatívne outfity a jej priaznivci sa málokedy sťažujú, tentokrát ju zavalili slušnou vlnou kritiky. „Preboha, vyzeráš ako lacná prostitútka. Toto ti vôbec nesvedčí. Začína byť z teba druhá Miley,” nekládli si servítky pred ústa zhrození fanúšikovia. Hŕstka z nich sa svojho idolu zastávala a outfit označila za vydarený. Čo si o ňom myslíte vy? 

Rita Ora pustila počas vystúpenia všetkých pod sukňu. Na sebe mala kožené nohavičky so zipsom.
Zobraziť galériu (11)
Rita Ora pustila počas vystúpenia všetkých pod sukňu. Na sebe mala kožené nohavičky so zipsom.

Viac o téme: X FactorRita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu