Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Toto sú kočky z Charlieho anjelov? Preboha, veď vyzerajú ako zmoknuté sliepky!

Cameron Diaz a Drew Barrymore sa na hodine tanca poriadne zapotili. Zobraziť galériu (10)
Cameron Diaz a Drew Barrymore sa na hodine tanca poriadne zapotili.

LOS ANGELES – Takto ich často nevidíme! Hoci je svet celebrít zväčša nablýskaný a dokonalý, v realite sú aj prominenti len obyčajnými smrteľníkmi. Pred pár dňami to potvrdili napríklad herečky Drew Barrymore (39) a Cameron Diaz (42), ktoré vo filme Charlieho anjeli stvárnili rafinované a sexi agentky. Paparazzi ich totiž vyfotili vo chvíli, keď mali od zvodných krások pekne ďaleko.

Cameron Diaz a Drew Barrymore sa môžu pochváliť pevným a úprimným priateľstvom, akých je vo svete šoubiznisu ako šafranu. Sympatické herečky si padli do oka počas nakrúcania filmu Charlieho anjeli a ako vidno, aj po rokoch si výborne rozumejú.

Popri pestovaní kamarátstva ale prominentné dámy nezabúdajú ani na svoje postavičky. Spoločne s ďalším parťáčkami navštevujú hodiny hip-hopového tanca, na ktorých sa očividne poriadne zapotia. Fotografom sa pred pár dňami podarilo zachytiť herečky pri odchode z cvičenia a dokonalé krásky by v nich asi mnoho ľudí nespoznalo.

Dievčence si však zo strapatých a mokrých vlasov ťažkú hlavu nerobili. Netrápilo ich ani to, že bez mejkapu a v rozgajdaných outfitoch príliš atraktívne nevyzerali. Babskú jazdu si užívali a ich smiech bolo počuť široko-ďaleko. Drew ukazovala v mobile fotografie svojich ratolestí a Cameron zrejme komentovala, čo sa v jej živote po nedávnej svadbe zmenilo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu