Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nové dieťa šoubiznisu na svete: Ešteže rodičia nedali meno, aké plánovali!

Mirellz Taylor a Brian Tee Zobraziť galériu (2)
Mirellz Taylor a Brian Tee (Zdroj: FB)

NEW YORK - Herec Brian Tee a jeho manželka, herečka Mirelly Taylor, sa stali rodičmi. Ich prvorodená dcéra prišla na svet 10. augusta v Los Angeles. Po narodení vážila 2950 gramov a merala 48 centimetrov. Magazín People o tom informoval hovorca 38-ročného rodáka z Okinavy. Dievčatku dali meno Madelyn Skyler Tee, no pôvodne mali rodičia iné plány.

Dievčatko dostalo meno Madelyn Skyler Tee. „Pôvodne sme chceli, aby sa volala Brielly. Veľmi sa nám to meno páčilo. No rozmýšľali sme o tom a predstavili sme si, ako za nami príde, keď bude mať 13 rokov a povie nám ‘Akože naozaj? Vážne?! Spojili ste vaše mená a nazvali ste ma Brielly?’. A tak sme ju napokon pomenovali Madelyn Skyler,“ prezradili hrdí rodičia, ktorí chcú ale meno Brielly používať aspoň ako prezývku.

Brian Tee, ktorý je synom japonsko-amerického otca a kórejskej matky, si zahral napríklad vo filmoch ako Údolie tieňov (2002), Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), Deadland (2009), Reťazová správa (2009), Wolverine (2013) či Jurský svet (2015). V súčasnosti nakrúca snímku Teenage Mutant Ninja Turtles 2, ktorú by mali do amerických kín uviesť 3. júna 2016. Predstavil sa tiež vo viacerých seriáloch. Jeho manželku Mirelly Taylor môžu diváci a diváčky poznať napríklad z romantickej komédie Slúžiť Sáre (2002), drámy EvenHand (2002), trileru Prodigy (2005), romantickej drámy Kiss Me Again (2006), rodinnej komédie Elf-Man (2012), westernu Hot Bath an' a Stiff Drink (2014) či akčného rodinného filmu Underdog Kids (2015).  

Viac o téme: Mirelly TaylorBrian Tee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu