Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zoznámte sa s dvojníčkou krásnej Angeliny Jolie: Viac sexi než originál!

Veroniku Black si vvraj mnohí mýlia so známou herečkou Angelinou Jolie. Zobraziť galériu (9)
Veroniku Black si vvraj mnohí mýlia so známou herečkou Angelinou Jolie.

VANCOUVER - Stačí správne líčenie, účes, póza a vyzerajú ako dvojičky! Veronika Black (27) je neznáma dievčina z Kanady, ktorá ale rozhodne nevyzerá všedne. Vylepšenú tmavovlásku si totiž mnohí pletú so známou herečkou Angelinou Jolie (40), ktorá je už pár rokov považovaná za jednu z najkrajších celebrít. Aj napriek tomu je však prsnatá sexbomba nezadaná a na poli lásky sa jej príliš nedarí.

Modelka a playmate Veronika Black nie je vo svete príliš známa, no v uplynulých dňoch sa ňou zaoberajú viaceré médiá z rôznych kútov sveta. Vďačí za to podobe so slávnou Angelinou Jolie, ktorej na niektorých záberoch akoby z oka vypadla. Nečudo, že fanúšikovska základňa prsnatej tmavovlásky rastie na instagrame každým dňom. 

Ako Veronika v rozhovore pre portál dailymail.co.uk prezradila, svoju podobu so známou herečkou si sama neuvedomovala. Upozornilo ju na to až jej okolie. Stalo sa to celkom nečakane, pracovala som v tom čase ako predavačka, bola som obyčajné dievča za pokladňou a zrazu si ma ľudia začali mýliť s Angelinou Jolie. Bolo to zvláštne,” zaspomínala si na prelomový okamžik tmavovláska. „Ona je úžasna, takže som bola veľmi polichotená,” dodala na margo toho dievčina, ktorá musela od svojich ôsmych rokov čeliť šikane. Spolužiaci a rovesníci sa jej posmievali, že je škaredá a má malé prsia. 

A práve preto kráska v dospelosti podstúpila plastickú operáciu a jej hrudník dnes zdobia neprirodzene veľké silikóny. Ani tie jej však doposiaľ nezaručili stáleho partnera. „Myslím si, že chlapi sa ma boja. Niekedy, keď sa s nimi rozprávam, tak sa dokonca roztrasú,” posťažovala sa kanadská Angelina Jolie, ktorá sa netají tým, ako veľmi túži po láske. „Rada by som stretla niekoho výnimočného. Páčia sa mi starší muži so strniskom. Chcela by som nájsť svojho Brada Pitta,” uzavrela s nádejou prsatka. 

Veronika sa tvárou podobá na Angelinu Jolie, no telo má úplne iné ako známa herečka.
Zobraziť galériu (9)
Veronika sa tvárou podobá na Angelinu Jolie, no telo má úplne iné ako známa herečka.

Viac o téme: Angelina JolieVeronika Black
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu