Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Napumpovaný výstrih ulízanej Spajsky: Úúúú, na červenom koberci bolo horúco!

Melanie Brown pútala na červenom koberci pozornosť vďaka ulízanému účesu a provokatívnym šatám Zobraziť galériu (15)
Melanie Brown pútala na červenom koberci pozornosť vďaka ulízanému účesu a provokatívnym šatám

LOS ANGELES - Chlapi si prišli na svoje! Stredajší večer patril odovzdávaniu cien ESPY Awards, ktoré športovcom udeľuje televízia ESPN. Podujatia sa zúčastnili nielen vyfintené športovkyne, ale aj viaceré dámy šoubiznisu. Tie si dali na svojom výzore tiež záležať a niektoré sa predviedli v poriadne dráždivých modeloch. Spomenúť možno Melanie Brown (40), známu ako členku speváckej formácie Spice Girls. Umelkyňa mala na sebe výrazné červené šaty s hlbokým výstrihom, ktorý rozhodne nezýval prázdnotou.

Do očí jej nikto nepozeral! Melanie Brown, známa skôr ako Mel B si včera večer vyrazila za zábavou. Spoločne s manželom Stephenom Belafontem sa zúčastnili odovzdávania cien ESPY Awards. 40-ročná speváčka si pri tej príležitosti obliekla obtiahnuté červené šaty, ktoré dokonale zvýraznili jej krivky. Špeciálne pútal pozornosť výstrih, ktorý tmavovláska dokonca hrdo pretŕčala. S jej vizážou a účesom to bolo už o čosi horšie. Mel B stavila na tzv. mokrý efekt, vďaka čomu vyzerali jej vlasy ulízane. 

Členka formácie Spice Girls však nebola jedinou prítomnou dámou, ktorá na seba strhávala pohľady pánov. Provokatívne outfity prevetrali aj speváčky Ciara a Britney Spears, či herečka Halle Berry. 

V centre pozornosti bola aj Caitlyn Jenner, ktorá nedávno podstúpila zmenu pohlavia. Bývalý olympionik Bruce si domov dokonca odniesol cenu Arthura Asha za odvahu. „Mojou najväčšou obavou bolo, aby som nikomu neublížila. Najmä nie mojej rodine a deťom. Som nesmierne vďačná, že vás mám,” poznamenala vo svojej ďakovnej reči brunetka, ktorá sa neubránila slzám.


Mohlo by vás zaujímať: Zo svalnáča je žena: Preoperovaný celebritný otec pózuje v dámskom magazíne!


Mel B, známa najmä vďaka účinkovaniu vo formácii Spice Girls, bola na červenom koberci neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (15)
Mel B, známa najmä vďaka účinkovaniu vo formácii Spice Girls, bola na červenom koberci neprehliadnuteľná.

Viac o téme: Melanie BrownMel BSpice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu