Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexbomba z Nemecka zmenila imidž: Mein Gott, vyzerá ako transexuál!

Micaela Schäfer podstúpila zmenu účesu, ktorá sa jej priaznivcom príliš nepozdáva. Zobraziť galériu (6)
Micaela Schäfer podstúpila zmenu účesu, ktorá sa jej priaznivcom príliš nepozdáva.

BERLÍN - Zachcelo sa jej zmeny! Micaela Schäfer (31) je známa najmä vďaka tomu, že je akousi atrakciou Brandenburskej brány, pred ktorou sa rada fotí obnažená. Pohľadom na štíhlu postavičku, oblé silikóny a krásnu hrivu nehanebnej Nemky sa radi potešia nielen domáci, ale vďaka internetu aj množstvo modelkiných fanúšikov z celého sveta. V uplynulých dňoch však kráska, známa aj z viacerých reality šou, podstúpila radikálnu premenu imidžu, ktorá sa však nestretla s nadšením. Práve naopak.

Stratila vlasy aj sexepíl! Bohatá hriva je vo všeobecnosti považovaná sa symbol ženskosti a krátke účesy pristanú len vybranej skupinke dám. Do nej rozhodne nepatrí nemecká modelka Micaela Schäfer, ktorá sa v uplynulých dňoch pochválila novým účesom. Niekdajšia tmavovláska sa dala prefarbiť na blond a radikálne ubrala aj z dĺžky svojich vlasov. 

Micaela sa so zmenou imidžu pochválila aj svojim fanúšikom na facebooku, kde pridala zopár aktuálnych záberov. „Och nie, blond vlasy ti vôbec nepristanú,” vyjadril svoje sklamanie jeden z modelkiných priaznivcov. A nebol jediný. Ďalší dokonca použil oveľa tvrdšie slová. „Teraz si škaredá ako noc. Keby som nevedel, kto si, poviem, že si transexuál,” nekládol si servítku pred ústa rozčarovaný mladík. Čo na premenu sexbomby z Nemecka hovoríte vy?


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Micaela Schäfer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu