Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nemecká sexbomba pustila fanúšikov do postele: Aha, ona spáva nahá!

Micaela Schäfer Zobraziť galériu (5)
Micaela Schäfer (Zdroj: Instagram)

BERLÍN - Šaty nepotrebuje! Micaela Schäfer (36) sa prezentuje ako modelka, herečka, speváčka a DJ-ka. Zviditeľnila sa však najmä nahotou. Svojho času sa bežne pretŕčala odhalená pri Brandenburskej bráne. Asi nikoho preto neprekvapí, že aj jej instagram je plný šteklivých záberov.

Písal sa rok 2006, keď Micaela Schäfer skúšala šťastie v obľúbenej televíznej šou Germany´s Next Top Model. Podobne, ako mnohé mladé dievčatá, aj ona snívala o tom, že sa stane slávnou modelkou. Vtedy skončila na ôsmom mieste a výhliadky na veľkú kariéru neboli príliš ružové...

A tak sa Micaela rozhodla staviť na nahotu. Svoje telo prezentovala a pretŕčala pri rôznych situáciách a príležitostiach. Aj o tom hovorí vo svojej knihe s názvom Liber nackt als gar keine Masche. Nehanebná sexica sa predviedla aj ako herečka. Objavila sa vo filmoch Er ist wieder da, Casting of Death a Sky Sharks. 

Micaela sa aktuálne najviac venuje hudbe a je tiež dosť úspešná ako glamour modelka. Zdôraznila to nedávno aj Heidi Klum, keď bola sexica špeciálnym hosťom v Germany´s Next Top Model 2020.

Schäfer má na instagrame 430 tisíc followerov, ktorých neváha potešiť zaujímavými fotkami. Nedávno ich pustila do svojej postele, v ktorej sa vyvaľovala celkom nahá. Nuž, práve tak sa táto sexbomba cíti najlepšie.

Galéria: Micaela Schäfer rada vystavuje na obdiv svoje telo.

Micaela Schäfer spáva nahá. Tu je dôkaz.
Zobraziť galériu (5)
Micaela Schäfer spáva nahá. Tu je dôkaz.  (Zdroj: Instagram)

 

 

 

Viac o téme: Micaela Schäfer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu