Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najerotickejšie FOTO jej kariéry: Má 40, dva Oscary a neskutočné telo!

Hilary Swank nafotila zábery v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (8)
Hilary Swank nafotila zábery v Evinom rúchu.

LOS ANGELES – Nikdy nevyzerala lepšie! Hoci má Hilary Swank na krku už štyridsiatku, pohľad na jej odhalené telo stále stojí za to. Potvrdzuje to aj séria fotografií, ktoré zdobia aktuálne vydanie nemeckej verzie magazínu Interview. Oscarová herečka sa pred objektívom vyzliekla donaha a vykľula sa z nej poriadne zmyselná morská panna.

Ukázala sa z každej strany! Magazín Interview na svojich stránkach rád prezentuje krásne a talentované ženy. Nedávno ho zdobila Madonna, dnes v nemeckej verzii časopisu žiari herečka Hilary Swank. Umelkyňa nie je žiadna prvoplánová sexica, no aj napriek tomu má svetu čo ukázať.

Fotky zachytávajú Hilary prevažne v Evinom rúchu. Na mnohých z nich sa nachádza vo vode, vďaka čomu pripomína morskú pannu. Čitateľom magazínu tak umelkyňa ovenčená dvoma Oscarmi núka pohľad na svoj zadoček, ploché brucho a oblé vnady.

Hoci vie byť Hilary neskutočne ženská, mnohí si ju spájajú s jej excelentným výkonom v počine Chlapci neplačú, kde stvárnila dievča, ktoré túži byť mužom. V rozhovoroch sa herečka netajila tým, že na túto rolu, inšpirovanú skutočnosťou, sa svedomito pripravovala. „Štyri týždne som si sťahovala prsia a do nohavíc som si dávala ponožku. Dala som sa ostrihať a zapracovala som aj na svojom hlase,” prezradila umelkyňa, ktorá poznala život Teeny Brandovej do posledných detailov.

Dôveryhodnosť svojej premeny testovala Hilary priamo v uliciach. „Keď som v prestrojení za chlapca chodila po meste, chcela som vedieť, či tomu ľudia veria alebo nie,” zaspomínala si herečka, ktorú podporoval aj vtedajší manžel. Keď sa dokonca objavili v spoločnosti, predstavoval ju ako svojho švagra. 

Hilary Swank sa odhalila na stránkach magazínu Interview.
Zobraziť galériu (8)
Hilary Swank sa odhalila na stránkach magazínu Interview.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu