Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritný otec si užíva novú identitu: Pozrite, je z neho princezná!

Caitlyn Jenner (vpravo) zrejme hľadá inšpiráciu u Kate Middleton. Zobraziť galériu (8)
Caitlyn Jenner (vpravo) zrejme hľadá inšpiráciu u Kate Middleton.

NEW YORK - Kde sa asi tak inšpiroval/a? Začiatkom júna sa olympijský športovec, nevlastný otec Kim Kardashian (34), Bruce Jenner (65) predstavil svetu ako žena a zmenil si krstné meno na Caitlyn. Svoju novú identitu si svalnáč naplno užíva a v posledných dňoch sa často ukazuje v spoločnosti dokonale vyfintený/á. A treba uznať, že občas vyzerá priam kráľovsky. Napríklad nedávno svojím zovňajškom pripomínal krásnu Kate Middleton (33).

Krásne vlnité vlasy, dokonalý mejkap, provokatívne outfity! To sú momentálne jediné starosti, ktoré trápia bývalého športovca Brucea Jennera. Ten nedávno podstúpil zmenu pohlavia a ako sympatická Caitlyn si ženský svet maximálne užíva so všetkým, čo k nemu patrí. 


Mohlo by vás zaujímať: Zo svalnáča je žena: Preoperovaný celebritný otec pózuje v dámskom magazíne!


Som šťastná, že po takom dlhom boji žijem ako moje pravé ja,” okomentovala svoju premenu brunetka, ktorá sa v spoločnosti začala ukazovať akosi častejšie. Začína byť dokonca zvykom, že kdekoľvek sa objaví, je o rozruch postarané. 

Začiatkom týždňa pútala pozornosť, keď sa na verejnosti ukázala v modrých čipkovaných šatách. V kombinácii s hnedými vlnitými vlasmi totiž až nápadne pripomínala krásnu princeznú Kate. V uplynulých dňoch vyvetrala Caitlyn aj ďalšie výstrednejšie kúsky. Novinári ju napríklad nafotili v trblietavej sukni a v šatách so zvieracou potlačou.  

Viac o téme: Kate MiddletonCaitlyn Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu