Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná hviezda sa už gúľa: Naliate prsia, presvitajúce bradavky!

Na tele Kim Kardashian je už badať prejavy tehotenstva.  Zobraziť galériu (8)
Na tele Kim Kardashian je už badať prejavy tehotenstva.

LOS ANGELES - Jej telo sa už mení! Kontroverzná televízna hviezda Kim Kardashian (34) momentálne nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, čo je pri pohľade na ňu už značne viditeľné. Tmavovláska púta pozornosť nielen kyprým zadkom, ale aj guľatým bruškom. Vplyv hormónov sa však odrazil už aj na jej prednostiach. Keď pred pár dňami výstredná kráska prechádzala okolo fotografov, mohli sa o tom presvedčiť na vlastné oči.

Stará dobrá Kim! Klan Kardashianovcov sa už čochvíľa opäť rozrastie. Pričiní sa o to manželka rapera Kaneyho Westa, ktorej by sa mal narodiť synček. Dvojica má spolu dcérku North.

Tmavovláska je celému svetu známa najmä svojou záľubou v provokácii. Ochotne pretŕča svoje krivky na profesionálnych záberoch, ale dráždi aj v súkromí. A ako vidno, nemieni poľaviť ani v tehotenstve.

Potvrdila to pred pár dňami, keď spoločne s ostatnými Kardashiankami oslavovala 18. narodeniny najmladšej sestry Kylie. Na párty prišla kráska oblečená v čiernom outfite, ktorý obopínal jej kypré krivky. Blesky fotoaparátov sa postarali o to, že prítomní paparazzi zvečnili aj jej zväčšené vnady. Presvitajúce bradavky boli bonusom.  

Vďaka bleskom fotoaparátov presvitali Kim Kardashian bradavky.
Zobraziť galériu (8)
Vďaka bleskom fotoaparátov presvitali Kim Kardashian bradavky.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Kim KardashianKardashianJenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu