Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto hviezda oslávila 68. narodeniny polonahými zábermi: Snívala o tom celý život!

Caitlyn Jenner Zobraziť galériu (11)
Caitlyn Jenner (Zdroj: Instagram)

MEXICO - Nemieni sa skrývať! Do septembra 2015 bol Bruce Jenner olympijským športovcom, šesťnásobným otcom a trikrát rozvedeným mužom. Dnes je z neho žena menom Caitlyn, ktorá mala vlastnú reality šou a hrdo vyhlasuje, že nikdy sa necítila lepšie. Preoperovaná hviezda oslávila v týchto dňoch 68. narodeniny a pri tej príležitosti sa svetu hrdo ukázala v plavkách.

Bruce Jenner sa narodil 28. októbra 1949 a popri celkom rušnom súromnom živote sa vyznamenal viacerými športovými úspechmi. Popularitu mu priniesla aj reality šou Keeping up with Kardashians. Ako manžel Kris Jenner a otec jej dvoch dcér bol neodmysliteľnou súčasťou klanu Kardashianiek. 

Keď Bruce podal žiadosť o rozvod a v médiách sa objavovali fotky, na ktorých mal manikúru, dlhšie vlasy, či zmenenú tvár, bolo jasné, že sa niečo deje. Po komplexnej premene na ženu sa v septembri 2015 predstavil svetu ako nový človek - Caitlyn Jenner. 

Brunetka, ktorá dodáva odvahu ľuďom s podobným osudom, oslávila v uplynulých dňoch narodeniny. Pri tej príležitosti sa s fanúšikmi podelila o zábery, na ktorých pózuje len v plavkách. Caitlyn sa netají tým, že svoje ženské telo si maximálne užíva. 

„Pred 40 rokmi sa ma môj terapeut spýtal, čo je mojím snom. Povedala som - kráčať po pláži a byť sama sebou,” pripísala k odhaleným záberom Jenner, ktorej FOTO v plavkách nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Bruce JennerCaitlyn Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu