Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fešná herečka oklamala vek: Ženy, puknete od závisti!

Sofia Vergara vyzerá bez mejkapu ako dievčatko. Zobraziť galériu (7)
Sofia Vergara vyzerá bez mejkapu ako dievčatko.

LOS ANGELES - Šminky nepotrebuje! Líčenie je bežnou súčasťou života väčšiny žien. Mnohé bez dokonalého mejkapu dokonca neopustia ani brány svojho domova. Vybrané dámy však príroda obdarila takým šarmom, že sú atraktívne aj bez skrášľovania. K nim rozhodne patrí herečka Sofia Vergara (42), ktorá keď je neupravená, vyzerá ešte o desiatky rokov mladšie.

Ktorá by menila?! Ženské pohlavie si už od nepamäti dopomáha ku krajšiemu zovňajšku mejkapom a rôznymi výrobkami dekoratívnej kozmetiky. Nie je žiadnym tajomstvom, že správne zvolený mejkap dokáže robiť zázraky. Kolumbijská herečka Sofia Vergara je však atraktívna nielen keď je nalíčená, ale aj keď svetu ukáže svoju prirodzenú tvár. 

Pred pár dňami si herečka, známa napríklad zo seriálu Moderná rodina, užívala slnečné lúče pri bazéne. Bronz chytala, pochopiteľne, nenalíčená a s rozpustenými vlasmi. Fotkou z leňošenia sa pochválila aj na sociálnej sieti instagram, kde vyvolala pomerne búrlivé diskusie.

Sofia totiž vyzerala na momentke až neuveriteľne dobre. „Bože môj, veď ty si bez mejkapu ešte krajšia ako s ním. To snáď nie je možné,” napísala pod fotku jedna z herečkiných fanúšičok. Ostatní sa zhodli v tom, že keď je herečka nenalíčená, akoby mala o desiatku rokov menej. 

Viac o téme: Sofia Vergara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu