Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Catherine Zeta-Jones sexi ako už dávno nie: Slintali nad ňou úplne všetci!

Catherine Zeta-Jones zažiarila na červenom koberci v odvážnej róbe.  Zobraziť galériu (11)
Catherine Zeta-Jones zažiarila na červenom koberci v odvážnej róbe. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Očarujúca! Catherine Zeta-Jones (46) nepatrí k hviezdam, čo vymetajú všetky spoločenské podujatia. Ak si však vyjde medzi ľudí, tak to takmer vždy stojí za to. V utorok sa konala slávnostná premiéra komédie Dad's Army, v ktorej brunetka účinkuje. Na červenom koberci preto nemohla chýbať a pri tej príležitosti na seba strhla všetku pozornosť.

Sitkom s názvom Dad's Army patrí vo Veľkej Británii k tým najobľúbenejším. Zrejme aj preto sa režisér Oliver Parker rozhodol natočiť film inšpirovaný práve populárnym seriálom. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárnila očarujúca herečka Catherine Zeta-Jones. Tá si zahrala šarmantnú novinárku, z ktorej sú všetci muži paf.

Ako vidno, umelkyňa si dala záležať, aby v chlapoch vyvolávala rovnaké pocity aj na slávnostnej premiére. Catherine zavítala na červený koberec v šatách s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej prednosti. Obdiv si tiež užili herečkine dokonale tvarované nohy. Tie vynikli vďaka rafinovanému strihu sukne. 

Atraktívna manželka Michaela Douglasa rozdávala úsmevy na všetky na strany. Zároveň sa netajila, že prácu na komédii Dad's Army si ozaj užila. Veľa sme sa počas nakrúcania smiali, čo mi pripomenulo, ako rada pracujem s kolegami z Británie. Bolo veľmi príjemné vrátiť sa domov,” poznamenala v jendom z rozhovorov Catherine, ktorá pochádza z Walesu. 

Vojenskí veteráni, na ktorých sa Catherine Zeta-Jones tak krásne usmievala, mali v tej večer určite problém zaspať.
Zobraziť galériu (11)
Vojenskí veteráni, na ktorých sa Catherine Zeta-Jones tak krásne usmievala, mali v tej večer určite problém zaspať.

VIDEO: Trailer k filmu Dad's Army.

Dad's Army - trailer

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesDad's Army
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu