Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Michael Douglas ospevuje takmer 100-ročného otca: Pozrite na to svalnaté telo!

Michael Douglas má so svojím otcom Kirkom vrúcny vzťah. Zobraziť galériu (8)
Michael Douglas má so svojím otcom Kirkom vrúcny vzťah.

LOS ANGELES - Živijó! Obľúbený herec Michael Douglas (71) patrí k hviezdam, ktoré so svojími fanúšikmi intenzívne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. S celým svetom sa tak delí nielen o pracovné aktivtity, ale i radosti zo súkromného života. Pred pár dňami sa pýšil nemenej slávnym otcom Kirkom, ktorý počas tohto týždňa oslávi úctyhodné 99. narodeniny. A hrdý syn pri tej príležitosti zverejnil fotografiu, ktorej dominuje svalnaté telo oslávenca.

Súčasné generácie si pre mene Douglas väčšinou vybavia známeho herca Michaela, ženatého s kolegyňou Catherine Zeta-Jones. Tým skôr narodeným však asi príde na um jeho rovnako úspešný otec Kirk, ktorému chýba do osláv okrúhlej 100 už len rok. 


Mohlo by vás zaujímať: Hollywoodsky pár po 15 rokoch manželstva: Vyzerali kráľovsky! On chradne, ona priberá


9. decembra uplynie 99 rokov od jeho narodenia. Kirk Douglas má na konte množstvo filmov a na dosah mal viackrát dokonca aj Oscara. Napokon ho získal v roku 1996 za celoživotné dielo. K významným počinom umelcovej kariéry nepochybne patrí počin Spartakus, v ktorom sa pochválil aj vypracovaným a svalnatým telom. 

Michael zverejnil pri príležitosti otcových narodenín práve záber zo spomínaného filmu. Množstvo fanúšikov nešetrilo slovami obdivu a želaniami toho najlepšieho. „Je to veľké šťastie, že ho tu ešte stále máte. Vyrastal som na jeho filmoch a veľmi rád by som vás spolu ešte v nejakom videl účinkovať. Nech ho Boh žená!” znela jedna zo srdečných gratulácií. 

Hercova mamina - Diana Douglas zomrela v júli tohto roka. Dožila sa 92 rokov. 

Takto vyzeral Kirk Douglas v roku 1960, keď vznikol film Spartakus.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzeral Kirk Douglas v roku 1960, keď vznikol film Spartakus.

Viac o téme: Michael DouglasKirk Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu