Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa blondínka opekala božské telo: Ehm... nahá?!

Kate Hudson sa slnila v bikinách telovej farby, vďaka čomu vyzerala ako nahá. Zobraziť galériu (7)
Kate Hudson sa slnila v bikinách telovej farby, vďaka čomu vyzerala ako nahá.

SKIATHOS - Nie je všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá! O tom sa presvedčili aj fanúšikovia Kate Hudson (36). Známa herečka im totiž z dovolenky poslala provokatívny pozdrav, na ktorom pózuje v bikinách telovej farby. Tie sa postarali o to, že blondínka pôsobí dojmom, akoby si slnečné lúče užívala celkom nahá.

To sú krivky! O herečke Kate Hudson, účinkujúcej napríklad vo filmoch Mačacie zlato, či Ako prísť o muža za 10 dní, je veľmi dobre známe, že sa o svoju figúru príkladne stará. Okrem zdravého stravovania je pre ňu samozrejmosťou aj pravidelný pohyb. Nečudo, že sa dvojnásobná mamička pýši postavou hodnou chvály. 

Na obdiv ju umelkyňa vystavila aj v slnečnom Grécku, kde dovolenkuje spoločne so svojou slávnou mamou Goldie Hawn a synmi Ryderom a Binghamom. Popri oddychu však herečka nezabúda ani na fanúšikov a prostredníctvom sociálnych sietí im poslala horúci pozdrav. Ten tvorila momentka pri bazéne, na ktorej Kate pózovala v béžových bikinách.

Nezvyčajná farba plaviek poplietla viacerých blondínkiných fanúšikov. „Och, v prvej chvíli som si myslel, že si nahá,” pripísal k záberu jeden z nich. Nadšenie však neskrývali ani ženy. „Vďaka za skvelú módnu inšpiráciu. Už len mať takú figúru ako ty a bolo by to dokonalé,” priznala sebakriticky herečkina obdivovateľka.


Pozrite si tiež: Ženský prešľap blonďavej herečky: V obtiahnutom overale ukázala...


Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu